Tip dana: Ueska – Ovijedo: Može li domaćin ponovo do ekspresnog povratka u La Ligu?

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje pošto ovog puta neće biti mečeva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz španske Segunde u kom će Ueska koja je prošle sezone ispala iz La Lige, na svom terenu dočekati Ovijedo.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Ueska: Primarni cilj je povratak u La Ligu!

Dva puta zaredom Ueska dolazi do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali ono što je još zanimljivije je da dva puta zaredom ova simpatična ekipa i ispada iz La Lige, pa nema nikakve sumnje da će i ovog puta primarni cilj biti plasman u društvo najboljih.
Ako se po jutru dan poznaje, utisak je da bi ovo mogla da bude ponovo jedna lepa sezona za Uesku u Segundi, pošto se posle prva dva kola ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova, ali i uz meč manjka, pa bi ovaj tim eventualnim trijumfom na svom terenu protiv Ovijeda došla do drugog mesta na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasiran Hihon, koji igra fantastično na startu sezone.
Do sada je Ueska odigrala tri meča u drugom po kvalitetu rangu u španskom fudbalu na kojima je zabeležila dva trijumfa na domaćem terenu, uz poraz na strani, i to u prošlom kolu kada su izgubili na gostovanju kod Las Palmasa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U prva dva susreta povratnik u Segundu je bez većih problema ostvario dva trijumfa na svom terenu i to prvo protiv Eibara kada je bilo 2:0, da bi istim rezultatom Ueska savladala i Kartaginu čime su jasno pokazali svima da će gostovanje kod njih biti možda i najteže u šampionatu.
Inače, prošlu sezonu u La Ligi je tim iz Aragonije završio na osamnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na tim koji se na kraju spasao ispadanja u drugu ligu.

Ovijedo: Početak koji ne obećava!

Fudbaleri Ovijeda su prošlu sezonu završili na trinaestom mestu na tabeli, a nekako deluje da će i ovog puta primarni cilj kada je ova ekipa u pitanju biti opstanak u Segundi, uz podatak da će to biti dosta teže nego prošle sezone, pošto je utisak da je konkurencija dosta jača.
Ako se po jutru dan poznaje, deluje da će Ovijedo ovog puta imati baš dosta problema da sačuva prvoligaški status o čemu najbolje možda svedoči i početak šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na dvadesetom mestu na tabeli uz samo dva osvojena boda, što je zaista premalo.
U prvom kolu je Ovijedo u jednom fantastičnom susretu na svom terenu samo remizirao protiv Luga, a taj duel je završen rezultatom 2:2, uz podatak da su gosti do izjednačujućeg gola došli u poslednjim trenucima susreta.
U drugom kolu se desio za sada i jedini poraz ove ekipe, pošto je Ovijedo poražen na gostovanju kod Almerije, koja je ruku na srce u tom duelu koji je završen rezultatom 2:1 bila veliki favorit.
Najzad, u prošlom kolu je ova ekipa ponovo samo remizirala pred svojim navijačima, i to pošto su odigrali meč bez golova protiv Tenerifa, uz podatak da je domaći tim bio bolja ekipa na terenu, dok gosti za devedeset minuta nisu uputili niti jedan šut ka golu Ovijeda.
U poslednjem međusobnom susret između Ovijeda i Ueske nije bilo pobednika, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1, dok je pre toga Ueska slavila na svom terenu sa 3:1 i sigurno je da goste na ovom susretu očekuje pakleno težak zadatak.

Naš predlog

Ueska je sasvim sigurno jedan od najvećih favorita da na kraju Segunde završi na jednom od prva dva mesta što na kraju šampionata donosi direktan plasman u La Ligu, i nema nikakve sumnje da je ova ekipa veliki favorit na svom terenu protiv Ovijeda koji ima dosta problema na startu prvenstva, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.
Generalno, u prošlosti su nam mečevi između ova dva tima donosili dosta golova, što bi vrlo verovatno mogao slučaj da bude i u ponedeljak uveče, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.