MERIDIAN DONOSI NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: ŠVEDSKA 2.20, ENGLESKA 1.75, SPORTIVO ITENO 2.65

Reprezentativna pauza se polako privodi kraju. Ali, to što je kraj blizu, ne znači da će uzbuđenja i sjajnih mečeva biti manje. Baš naprotiv… U narednim danima nas očekuje još nekoliko ludih mečeva i zato vam je Meridian spremio fantastičnu ponudu!

Ali, pre toga, ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs i preuzmete potpuno BEZUSLOVAN BONUS OD 1.500 RSD!

Iskoristite bonus u Meridianu i zaigrajte u kladionici koja vam svakog dana donosi NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

GRČKA – ŠVEDSKA (sreda 20:45)

TIP 2, KVOTA 2.20

Na papiru – tesno. U stvarnosti, teško da će biti neizvesnosti. Švedska je dokazala sjajnu formu pobedom nad Španijom i očekuje se da na krilima nje slave protiv Grčke. Sa druge strane, “heleni” su već godinama u nekom lutanju i traženju. Ni u ovim kvalifikacijama im ne ide, čak ni sa novim selektorom. Zato je jasno zašto ne bi bilo loše odigrati na “vikinge” koji su objektivno favoriti na ovom meču.

POLJSKA – ENGLESKA (sreda 20:45)

TIP 2, KVOTA 1.75

Pravi derbi nas čeka u sredu. Levandovski protiv Harija Kejna. Piotr Zijelinski na Deklana Rajsa. Ko će biti uspešniji? Za dve nijanse prednost imaju Englezi. Ipak Geret Sautgejt ima mnogo više izbora od kolege Paula Souze. Uz to, Englezi u ovaj meč ulaze kao aktuelni vicešampioni Evrope i na krilima dobre forme će tražiti novu pobedu.

SPORTIVO ITENO – DEPORTIVO SANTATI (četvrtak 16:00)

TIP 1, KVOTA 2.65

Pravi derbi donjeg doma paragvajskog prvenstva nam je rezervisan za četvrtak! Radi se o dve ekipe koje ne igraju u skladu sa očekivanjima. Ipak, kako je derbi, teško je prognozirati pobednika, pa bismo malu prednost ipak dali domaćinu…

*Napomena: kvote su podložne promenama

11 Comments

  1. Ja imam nalog u Meridianu i samo kod njih igram jer sam prezadovoljan uslovima. Ove kvote su vrh,ali ja volim i u betbilderu nesto da odigram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.