MMA SPEKTAKL: Meridian i Bakočević ti nudi priliku iz snova – zgrabi odmah 1.500 RSD

U subotu 11. septembra u Šibeniku, biće održan dugo najavljivani meč u okviru organizacije FNC. U “superfight-u“ boriće se Francisco Bario (8-2-0) i Vaso Bakočević (40-21-1). Ova dva borca meč će odraditi u kategoriji do 75kg.

Pre meča Bakočevića, poseti sajt kladionice Meridian i postani milioner. Kako? Dovoljno je da se najpre REGISTRUJEŠ NA MERIDIANBET.RS i preuzmeš NEVEROVATAN BONUS OD 1.500 RSD!

A ako već nisi uplatio depozit, šta čekaš? Meridian ti daje SJAJAN BONUS OD 200% BONUSA NA UPLATU, a to znači da možeš da i do 10.000 RSD!

Bario je rođen 1989. u Buenos Ajresu, međutim njegova porodica preselila se u Zagreb 1994. godine, te se Bario takmiči pod hrvatskom zastavom.

Dugo se polemisalo da li će se ova borba održati u okviru KSW-a, ali ipak je pala odluka da to bude u okviru FNC-a.

Vaso Bakočević se nada trijumfu nakon dva vezana poraza, a poslednji meč odradio je 16. marta ove godine protiv Rusa Alekseja Makna.

Sa druge strane Bario je svoj poslednji meč odradio u okviru organizacije KSW, kada je savladao Poljaka Bartolomeja Kopra, 30. januara 2021. godine.

Dugo vremena ova dva borca se međusobno prepucavaju na društvenim mrežama, pa domaća MMA publika željno iščekuje ovaj meč.

Očekuje se pobeda Bakočevića, a od nje možeš i ti da profitiraš. I to samo u Meridianu!


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*