Tip dana: Milan – Lacio: Lacijali naoštreni dolaze na “San Siro”, ali nas očekuje veliki povratak Ibrakadabre!

Poput subote, i u nedelju je fenomenenalna ponuda za klađenje, a iskoristićemo priliku i da vas podsetimo da je juče naš tip dana (Napoli – Juventus) bio dobitan, pošto smo prognozirali da će Napolitanci slaviti na stadionu “Dijego Armando Maradona” što se na kraju i desilo i to posle preokreta, pošto je na poluvremenu bilo 0:1, a na kraju je meč završen rezultatom 2:1, čime je “stara dama” nastavila da tone još dalje.
Susret između Milana i Lacija na “San Siru” je zakazan za 18. časova.

Milan: Mogu li “rosoneri” da se umešaju u borbu za Skudeto?

Fudbaleri Milana su većim delom prošle sezone igrali zaista dobro što je ovom klubu na kraju donelo plasman u Ligu šampiona, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i u ovom šampionatu.
Naime, veći deo prvenstva su izabranici Stefana Piolija proveli na prvom mstu na tabeli, da bi u drugom delu gigant iz Milana odigrao nekoliko nešto slabijih mečeva, i do plasmana u najkvalitetnije evropsko kluspko takmičenje je došao tek nakon trijumfa u poslednjem kolu i to na jednom od najtežih gostovanja u ligi, kod Atalante, pošto je taj duel završen pobedom “rosonera” od 0:2.
Kada je ovogodišnje izdanje italijanske Serije A u pitanju nekako se stiče utisak da je Milan do sada odigrao dova izuzetno teška meča i ostvario dva veoma važna trijumfa, nakon čega se višestruki šampion Evrope nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli koji između ostalog ima i meč manje.
U prvom kolu su izabranici Stefana Piolija slavili na teškom gostovanju kod Sampdorije, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1, uz podatak da su domaćini iz Đenove propustili pregršt prilik za postizanje gola.
U drugom kolu je Milan imao daleko lakši posao, pošto je na svom terenu bez većih problema savladao Kaljari pošto je taj meč završen rezultatom 4:1.
Ono što i te kako treba napomenuti kada je ovaj duel između Milana i Lacija u pitanju je da se u redove milanskog gaganta vraća legendarni Zlatan Ibrahimović koji je imao višemesečnu pauzu.

Lacio: Primarni cilj je pozicija broj četiri!

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Lacio ekipa koja je u prva dva kola možda i pružila najviše od svih timova iz najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.
Naime, pre ovog kola, Rimljani su se nalazili na prvom mestu na tabeli uz maksimalni broj bodova. U prvom kolu su izabranici Maurisija Sarija koji je sjajno prihvaćen na “Olimpiku” i koji radi sjajan posao i u novom klubu, slavili na gostovanju kod Empolija.
Taj meč je završen rezultatom 1:3, a zanimljivo je da je to bio rezultat i posle prvih 45 minuta fudbalske predstave, pošto je Empoli došao do ranog vođstva, ali su onda Ćiro Imobile i drugari munjevito postigli tri pogotka i pokazali još jednom da će svi timovi iz Serije A imati velikih problema da njima otkinu bodove, što na gostovanju, što na “Olimpiku”.
Inače, poznato je koliko dobro rimski tim igra na svom terenu, u šta smo se najbolje uverili u prošlom kolu kada su izabranici Maurisija Sarija na “Olimpiku” demolirali Speciju, a taj meč je završen rezultatom 6:1.
Na taj način dolazimo do podatka da je Lacio u prva dva kola postigao čak devet golova, što nam daje neverovatan prosek od čak pet gola po susretu.
U poslednjem međusobnom duelu između Lacija i Milana su slavili Rimljani i to na jedan poprilično ubedljiv način, pošto je taj susret završen rezultatom 3:0.
Mauricio Sari nema većih problema sa izostancima kada je ovaj duel u pitanju, uz podatak da će Kataldi i Lacari možda propustiti ovaj duel na “San Siru” zbog lakših povreda.

Naš predlog

Međusobni mečevi između ova dva tima nam po pravilu donose baš dosta uzbuđenja a nekako smo mišljenja da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.67.
“Rosoneri” imaju velike ambicije ove sezone i najviše zbog toga što ova ekipa ukoliko želi da se umeša u borbu za Skudeto prosto mora konstatno da pobeđuje na svom terenu vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.