Tiket dana (sreda, 22.09.2021)

tiket dana

Pred nama je dan u kome se igra veliki broj utakmica. Možda nije baš kao za vikend, ali je ponuda odlična. Na vama je da izaberete prave parove, a mi smo tu da pripomognemo.

Lion – Troa – 1,2+ @ 1.63 u Meridianbet

”Lavovi” su se lavovski suprotstavili supertimu iz Pariza u nedelju, ali su u psoeldnjim sekundama ostali bez boda. Golom Pakete Lion je vodio na Parku Prinčeva, ali su Nejmar sa penala i Ikardi, u sudijskoj nadoknadi, doneli trijumf Pari Sen Žermenu. Opšte mišljenje je da Lion nie zaslužio poraz, ali šta je tu je, malo ko uopšte može da računa na bodove u ”Gradu svetlosti”. Moraju fudbaleri Liona što pre da zaborave Pariz i da se okrenu novim izazovima, a prvi je samo tri dana nakon toga. Dočekuju Troa, tim koji je vratio u elitu posle pune četiri godine. Početak sezone sasvim je zadovoljavajući za ekipu Troe, osvojili su pet bodova iz šest kola, a pošto je njihov jedini cilj opstanak u eliti, takvim tempom osvajanja poena biće u sigurnoj zoni. Lion ima mnogo veće ambicije, ove sezone su ostali bez LIge šampiona, pa igraju u Ligi Evrope, u kojoj su krenuli pobedom u Glazgovu nad Rendžersom. Prvi cilj je plasman u Ligu šampiona, pošto je teško očekivati da se neko može ”pobiti” sa Parižanima za titulu. U prvaih šest kola imaju po dve pobede, remija i poraza, pa sa osam bodova zauzimaju tek deveto mesto. U ovom meču Lion nema izbora, mora da pobedi, pogotovio jer su samo jednom slavili na prethodne tri utakmice na svom terenu u ovoj sezoni. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a kvota za 1,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.63.

Viljareal – Elče – 1,0-3 @ 2.13 u Meridianbet

Osvajač Lige Evrope iz prošle sezone ima neverovatan niz nerešenih rezultata na startu nove sezone. Sve je počelo remijem nakon 90 minuta duela sa Čelsijem u Super kupu Evrope, koji su izgubili tek u produžetku. Usledila su dva remija bez golova na startu La Lige protiv Granade i Espanjola, pa nerešeno sa šampionom Atletikom na Vanda Metropolitanu, kada su bez pobede ostali u poslednjoj sekundi, zbog komičnog autogola. Na kraju je bilo 2:2, kao i protiv Atalante u prvom kolu LIge šampiona, kada su ponovo primili gol u finišu meča. I, na kraju, u nedelju su na Balearima još jednom odigrali bez golova protiv domaće Majorke. ”Žuta podmornica” je odigrala šest zvaničnih mečeva u novoj sezoni, i svih šest su završene nerešenim ishodima. Ukupna gol razlika u La Ligi je 2:2, na četiri odigrane utakmice. Jedan meč je Viljareal odložio, radi se o duelu sa Alavesom. Elče je tim koji je pretprošle sezone ušao u elitu i na volšeban način se održao u njoj. Iskustvo mnogo znači, a to se vidi po njihovim rezultatima u ovom prvenstvu. Elče je sakupio šest bodova iz pet utakmica, a jedini poraz doživeli su od šampiona Atletika u Madridu i to sa 1:0. Ni na njihovom utakmicama ne pada mnogo golova, nijednom ih nije bilo više od dva, pa ne očekujemo neku goleadu ni na bivšem ”El Madrigalu”, sadašnjem ”Stadionu keramika”. Viljareal mora već jednom da pobedi, ali uz jedinicu smatramo da golova neće biti više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.13.

Fejnord – Herenven – 1,2+ @ 1.69 u Meridianbet

Tim iz Roderdama zadivio je svet trijumfom u Ajndhovenu protiv PSV-a prethodnog vikenda. Fejnord je slavio sa 4:0 i pokazao da se ne šali kada najavljuje napad na titulu ove sezone. Međutim, svi rezultati pre ove pobede nisu u skaldu sa najavama, pošto su gorku pilulu ispili u Utrehtu i izgubili sa 3:1. Od četiri utakmice u Erediviziji Fejnord je samo jednu odigrao na svom ”De Kajpu”. Bio je to duel sa Go Ahed Ilsima koji su dobili sa 2:0. Nakon toga imali su četiri uzastopna gostovanja, dva u prvenstvu i dva u Evropi. Revanš kvalifikacija za Ligu konferencija su izgubili u Švedskoj od Elfsborga, ali su ušli u grupnu fazu, gde su u prvom kolu osvojili bod u Izraelu protiv Makabija u Haifi. Reč, dve i o Herenvenu. Gosti nemaju evropske obaveze, pa su u potpunosti posvećeni domaćim takmičenjima. U prvih pet kola imaju odlična skor od tri pobede i po jednog poraza i remija. Izgubili su samo na svom terenu od AZ Alkmara, dok su remizirali u Groningenu. Pobede su ostvarene protiv Iglsa, Valvajka i Sitarda. U prethodne tri godine Fejnord je dobija Herenven u Roterdamu, a svaki puta je postizao po tri gola. Smatramo da će i sada domaćin slaviti, uz bar dva pogotka. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.69.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 5.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.