Tiket dana: Poeni igrača

Danas košarkaška ponuda nije izdašna, ali se igra veliki derbi turskog prvenstva. Fenerbahče dočekuje Anadolu Efes u okviru 4. kola. Evo našeg predloga za učinak košarkaša. Napominjemo da su kvote i granice bili aktuleni u trenutku pisanja teksta.

Vasilije Micić (Anadolu Efes) + poena (granica 16,5) 1.85 u Meridianbet

Potpuno nezasluženo Vasa Micić je pretrpeo kritike od trenera Ergina Atamana, koji je njega, maltene, opužio za poslednji poraz u Evroligi. Jeste Efes startovao ispod svih očekivanja, zvanični evropski šampion je izgubio sva četiri meča na otvaranju nove sezone, ali je Micić bio najproduktivniji košarkaš u sva četiri duela. Ataman mu je zamerio neke šuteve sa ”devet metara”, ali se neuspeh ”Pivara” ne može gledati samo kroz prizmu jednog ili dva promašaja srpskog plejmejkera. Videćemo kako će Micić reagovati na te kritike, ali duel sa Fenerom nije meč na kome Ataman može odmarati Micića. Bavijači su već besni, pa iskusnom stručnjaku nije potreban još jedan neuspeh, koji bi sigurno došao ako bi MVP Evrolige ostao zakucan za klupu. Granica za poene Vase Micića u kladionici Meridianbet je 16,5, što bi, u slučaju da ima dobru minutažu, morao da prebaci. Koeficijent za + poene je 1.85.

Adrien Moerman (Anadolu Efes) + poena (granica 7,5) 1.85 u Meridianbet

Retko Ergin Ataman koristi sve strance u turskom šampionatu, pa ih je u prva tri kola uglavnom na parketu bilo po petorica. Trener Efesa je u prva tri kola domaćeg prvenstva menjao igrače koje je slao na parket, nekima je davao odmor, ali će protiv Fenera morati da koristi one najbolje. Očekujemo da francusko krilo Adrien Moerman bude u sastavu, pošto se radi o košarkašu koji je bitan za igru na oba dela terena. Odigrao je dobro u dva najjače utakmice, protiv Milana i CSKA, kada je ubacio 14 i 12 poena, dok je podbacio protiv Reala i Asvela, kada je postigao 4 odnosno 6 poena. Imao je po pet skokova na tri od ta četiri meča. Ovo je njegova četvrta sezona u Efesu, što znači da je jedna od uzdanica turskog trofejnog trenera. Ako bude igrao, očekujemo da lako preskoči granicu od 7,5 poena, kolika je granica u Meridianbetu, sa kvotom 1.85.

Devin Buker (Fenerbahče) + poena (granica 10,5) 1.85 u Meridianbet

Aleksandar Đorđević dobio je letos veliko pojačanje u Devinu Bukeru, bivšem košarkašu Himkija. Krilni centar je odigrao odlično u petak protiv Uniksa, koga je Fener zaustavio na četrdesetak ubačenih poena. Buker je ubacio 16, a ranije je protiv Panatinaikosa postigao 14. Nije bio dvocifren protiv Crvene zvezde i Albe, ali je imao zavidan učinak kada su skokovi u pitanju. Što se domaćeg šampionata tiče, igrao je samo na jednom meču u prva tri kola, dok ga protiv Darušafajke i Baščešehira, srpski trener nije koristio na parketu. Buker može da bude opasan pod košem, ali ume da pogodi i sa distance, pa je pitanje koga će imati za direktnog čuvara. Uglavnom, imao je solidnu minutažu u Evroligi, pa bi trebalo dosta da igra i u derbiju Turske. Zato je naš predlog + poeni, a granica za njegov učinak je postavljena na 10,5 koševa. Koeficijent za veći broj poena od predloženog, u kladionici Meridianbet iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

1 Comment

  1. Odlicni jednistveni bonusi u Meridianu…uz sve to najbolja ponuda sportova i izuzetna mogucnost slobodna igre u Meridianu. Bukvalno za svakoga po nesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.