VREME JE ZA NBA: Priključi se Srbima u dominaciji – preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE i „pokidaj“ tiket!

NBA liga se vratila na velika vrata, već posle samo nekoliko utakmica možemo zaključiti da nas čeka pravi košarkaški spektakl ove sezone, a u glavnim ulogama biće upravo srpski igrači.

Nemanja Bjelica i Nikola Jokić su se već pokazali, Aleksej Pokuševski i Boban Marjanović se tek zagrevaju, dok se od Bogdana Bogdanovića, kao i uvek, očekuje mnogo.

Ne sumnjamo da će Bogdanović opravdati poverenje čitave nacije, a kad smo kod poverenja…

Znamo još nekoga u koga verujete i ko se uvek trudi da vas ne razočara i da vam donese NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, fantastične bonuse za online kladjenje i brojne druge poklone.

Sportska kladionica Meridian ni ove nedelje ne odstupa od svog pravila, a to je da vas nagradi za vernost i pomogne da odigrate dobitne tikete!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Dakle, pre nego što se udobno smestite u svojim domovima i zauzmete daljinski upravljač, važno je da znate nekoliko stvari. Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs, a još uvek niste ostvarili prvi depozit – sada je pravo vreme da to učinite!

Zašto? Zato što vas nakon uplate depozita i odogranog prvog tiketa Meridian časti sa još 500 RSD bonusa za nove sjajne igre!

A, ukoliko još uvek niste postali član Meridian zajednice, ne brinite – bonus je tu i za vas! Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i KEŠ JE VAŠ! BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD stiže na vaš račun. Dakle, svi uslovi za tiket su ispunjeni.

A, ko se može naći na vašem tiketu? Pa, zašto ne biste okušali sreću kroz NBA ligu?

Ove noći gledaćemo Vašington, Boston, Toronto, Čikago, Denver, Lejkerse i brojne druge timove. Čeka nas čak deset utakmica, pa je izbor više nego širok.

Naravno, znamo da će se Denver verovatno naći na vašem tiketu, kao i Lejkersi, a kad smo već kod „kraljeva“, savetujemo vam da iskoristite PROMO KVOTU koja vas čeka na meridianbet.rs – 4.83 da će upravo Lebron Džejms i ekipa osvojiti šampionski prsten.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Mnogi smatraju da su „matori“, ali znate da je „Kralj“ najbolji baš onda kada ga mnogi otpišu!

Dakle, iskoristite brojne bonuse u Meridianu i najveće kvote i sastavite dobitni tiket!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

6 Comments

  1. Za navijače Lejkersa je ovo dobra kvot, što se mene tiče ima nekoliko klubova koji su ozbiljniji kandidati za šampionski prsten.

  2. Srbi u NBA ligi ” imaju bisere rasute po celom svetu”,koji postaju dominacija u uspehu timova….Za njih se treba prikljuciti za tiket pobednika,za KRALJEVE KOSARKASKOG OBRUCA!!!!

  3. Kvote na NBA u meridianu definitivno najvise a lajv im je brutalan sve igre imaju a mogu da se vezu i sa standardnim mecevima,szo ke top

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.