Tiket dana (subota, 30.10.2021)

tiket dana

Svašta nas očekuje ove subote, ali imajući u vidu rezultate koji su postizani tokom sedmice, ništa više nije izvesno. Uglavnom, želimo vam mnogo sreće, ona je, ipak, najvažnija u klađenju. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Njukasl – Čelsi – 2,2+ @ 1.62 u Mozzart

Odlazak trenera Stiva Brusa sa klupe Njukasla nije doneo prvu pobedu ovom timu, ali je ”čuvar klupe u prelaznom periodu”, Grem Džons, doneo važan bod sa gostovanja Kristal Palasu. ”Svrake” još nemaju pobedu u aktuelnom prvenstvu i to je činjenica koja mora da zabrine sve koji vole ovaj klub. Međutim, navijači već sanjaju snove o osvajanju titule u narednoj, ili nekoj od narednih sezona, pošto je u klaub ušao ogroman arapski kapital. Čeka se prvi transfer, a to će biti novi trener. Pominje se nekoliko velikih imena, najveće šanse se daju Antoniju Konteu, ali je on tražen i u svojoj zemlji. Grem Džons će pokušati da napravi iznenađenje i ostane neporažen i na drugom meču na kom će predvoditi Njukasl, ali to neće biti nimalo lako. Na sever Engleske stiže lider šampionata, evropski prvak Čelsi, sa jedinim planom da osvoji sva tri boda. ”Plavci” su u seriji od tri prvenstvene, odnosno pet uzastopnih pobeda računajući sva takmičenja, a u prošlom kolu deklasirali su Norič sa 7:0. Između dva prvenstvena kola Čelsi je izborio plasman u dalje takmičenje u EFL kupu pošto je posle penala eliminisao Sautempton. Već kroz nekoliko dana nastavlja se Liga šampiona, a njih očekuje odlazak u Švedsku, gde ne bi smeli da imaju većih problema sa Malmeom. Česli je dobio oba prošlogodišnja duela sa Njukaslom, oba puta je bilo 2:0, pa očekujemo nešto slično i sada. Predlažemo dvojku, uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzart kvota je 1.62.

Verona – Juventus – 2 @ 1.95 u Mozzart

Mada to možda ne zaslužuje igrama, i dalje verujemo u Juventus. Ništa ne ide kako treba u ekipi iz Torina od odlaska Kristijana Ronalda. Istina, oni ni sa njim u sastavu nisu uspeli da odbane Skudeto prošle sezone, ali ih je Portugalac spasao nebrojeno puta. Sada njega nema, pa tu ulogu moraju da preuzmu drugi, kojima baš i ne ide najbolje. U sredu je Juventus senzacionalno poražen od Sasuola na svom terenu, golom u poslednjim sekundama meča. Juve je dva kola bez pobede, protiv Intera su se izvukli u finišu sa penala, a pre toga su imali čak četiri minimalne pobede u nizu, protiv Torina i Rome u Seriji A, te Čelsija i Zenita u Ligi šampiona. Jasno je da je problem u napadu, s obzirom da su na poslednjih devet utakmica dali samo po jedan gol na svakoj. Nekad je i to dovoljno za pobedu, ali u većini slučajeva nije. Sada odlaze u ”grad ljubavi”, gde nisu pobedili na poslednja dva gostovanja. Prošle sezone su remizirali, a pretprošle poraženi sa 2:1. Juventus nema izbora, mora da donese sva tri boda iz Verone inaće će šampionska trka, već sada, biti završena za njih. Verona igra odlično u prethodnom periodu, pogotovo na svom terenu, što se ranije nije dešavalo. Pobedili su u poslednja tri meča na svom Bentegodiju, i to Romu, Speciju i Lacio, postigavši čak 11 golova na ta tri meča. U vanrednom kolu Verona je gostovala u Udinama i stigla do boda iz penala u finišu meča. Verujemo da će Alegri uspeti da podigne ekipu i da će Juventus slaviti u Veroni. Za dvojku se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 1.95.

Hamburger – Holštajn Kil – 1,2+ @ 1.95 u Mozzart

Domaćin je u dobroj formi što je potvrdio sa dve uzastopne pobede na strani. Nakon slavlja na gostovanju u Paderbornu u prvenstvu, Hamburger je, doduše tek posle penala, pobedio Nirnberg u DFB kupu. Ipak, to takmičenje nije u fokusu tima iz najveće nemačke luke, pošto su i prošle sezone otipli dosta daleko, ali nisu uradili ono najvažnije, nisu se vratili u Bundesligu. Navijači su već frustrirani, od ekspresnog povratka u elitu nije bilo ništa, pa Hamburger evo, već četvrtu sezonu igra u Cvajti. Ni sada nisu u sjajnoj situaciji, nalaze se na šestom mestu, a lider prvenstva, da zlo bude gore, njihov gradski rival Sent Pauli, beži sedam bodova. Vremena ima sasvim dovoljno da se prednost timova koji su ispred njih nadoknadi, ali Hamburger mora da pobeđuje u serijama. Ne ide im najbolje na svom stadionu, mada još nisu poraženi, ali su dobili samo jedan od pet odigranih mečeva. Pobedili su Zandhauzen, dok su Drezden, Darmštat, Nirnberg i Dizeldorf odneli po bod. Da su pobedili samo kući sve utakmice, sada bi oni, a ne Sent Pauli, bili na vrhu tabele. Šta tek reći o Holštajnu, senzaciji prethodnih sezona u Cvajti. Ovaj tim je u svojoj prvoj sezoni među drugoligašima stigao do baraža, a isto je uradio i prošle sezone, mada je bio na korak od direktnog ulaska u Bundesligu. Pored toga su prošle sezone iz Kupa izbacili Bajern iz Minhena. Svi ti događaji kao da su bili previše za tim iz Kila, i oni ove sezone ne liče na sebe. Posle 11. kola nalaze se tek na 15. mestu, tik iznad zone ispadanja, a sakupili su samo 10 bodova. Da su u krizi pokazao je i meč drugog kola DFB kupa koji su igrali u Sinshajmu protiv Hofenhajma, na kome su poraženi sa 5:1. Pokušaće Holštajn da prekine niz bez pobede u Hamburgu, oni su poslednji put slavili u Paderbornu pre više od mesec dana, ali sumnjamo da će u tome uspeti. Hamburger mora da dobije meč i ostane u vrhu tabele, a trebalo bi i bar dva puta da pogode mrežu rivala. Za 1,2+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzart iznosi 6.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.