Tiket dana: Poeni igrača

Dok čekamo nastavak Evrokupa i Evrolige, posvećujemo se NBA košarci. U SAD se igra bez prekida, mnogo je utakmica, a pokušaćemo da pronađemo naše favorite za učinak u noći pred nama. Napominjemo da su granice i koeficijenti bili aktuelni u trenutku pisanja teksta.

Tre Jang (Atlanta Hoksi) + poeni (granica 25,5) 1.85 u Meridianbet

Tre Jang je biran na istom draftu 2018. godine kad i Luka Dončić, i nije samo to njihove košarkaške sudbine spojilo, već su one isprepletane na još jedan način. Njih dvojica su trejdovani, jedan za drugog, u noći drafta. Veo sumnje u to da li su Atlanta Hoksi napravili pravi izbor na draftu je sada, na početku četvrte sezone, otklonjen. Ekipa iz Džoržije u omalenom plejmejkeru ima zaštitno lice tima, postao je Ol star igrač, i odveo je Hokse u prošlosezonsko finale Istočne konferencije. Čini se da je lepa budućnost pred Atlantom sa sjajnim bekom kao predvodnikom.

Kod Tre Jang je sve stvar inspiracije, i da li će imati motiv da zapali dvoranu svojim veštinama, ili će se zadovoljiti asistencijama i prepusustiti teren drugima?

Čini se da bi večeras trebalo da bude na delu onaj Jang koji će biti poenterski motivisan. Protiv sebe će imati ekipu Vašington Vizardsa koja je sjajno počela sezonu sa 5 pobeda i 1 porazom. Vizardsi su divizijski rivali Atlante Hoksa, tako da bi i sa te strane trebalo voditi računa da naslednici nekadašnjih Vašington Buletsa ne odmaknu previše na tabeli Jugoistočne divizije.

Naš predlog su plus poen na Tre Janga, granica je na 25,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznoszi 1.85.

Bredli Bil (Vašington Vizards) + poeni (granica 26,5) 1.85 u Meridianbet  

Neki novi vetrovi duvaju u prestonici Sjedinjenih Američkih Država. Čini se da posle odlaska Džona Vola Vašington Vizardsi napokon imaju tim za visoke ciljeve za direktan plasman u plej-of ili bar kroz plej-in turnir, posle prošlosezonskog, ipak neuspelog, eksperimenta sa Raselom Vestbrukom. Počeli su sezonu iznad svih očekivanja, imaju 5 pobeda i 1 poraz, a čini se da ova ekipa ima još potencijala za napredak. Trebalo bi da se vrate Rui Hačimura, a kasnije i Tomas Brajant, tada bi već to bio respektabilan sastav, koji bi na raspolaganju imao trener Ves Anseld Junior. Uz trojac koji je došao iz Los Anđeles Lejkersa, Kajla Kuzmu, Montrezl Herela i Kentavijusa Kaldvel Poupa, pa pojačanje iz Bruklina Spensera Dinvidija, i starosedeoce Davisa Bertansa i pre svega jednog od najboljih bekova šutera u ligi, Bredlija Bila.

Bredli Bil je neko vreme u prošlosti bio predmet razmišljanja za trejd u ekipi Vašington Vizardsa. Smatralo se da ima još dve godine ugovora, ali da mu je poslednja godina ugovora igračka opcija (player option). Da postoji opasnost da u ekipi Vizardsa ne dobiju ništa za njega, posebno posle letošnje izjave da ne žuri da potpiše novi ugovor. Čini se da je uprava Vizardsa učinila dodatni napor da pridoda svojoj prvoj zvezdi kvalitetne saigrače u nameri da on ostvari svoje takmičarske ambicije.

Naš predlog su plus poeni na Bredlija Bila, granica je na 26,5 poena, a u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Nikola Vučević (Čikago Bulsi) + poeni (granica 20,5) 1.85 u Meridianbet

Čikago Bulsi su još jedno od prijatnih iznenađenja lige. Lepo su startovali u novoj sezoni imaju, imaju učinak od 5 pobeda i jednog poraza, i nalaze se na vrhu Istočne konferencije. Što se tiče Bulsa valja sačekati, ne donositi preuranjene zaključke. Njihov lider, bek Zek Levin, nikad nije bio u plej-ofu, a ovo mu je 8 sezona u ligi. Uglavnom su to bile sezone gde Zek Levin ima dobre brojke, a njegove ekipe su bile zakucane za dno Nba lige. Sada je možda nešto novo u Ilinoisu, pored Levina tu su i Nikola Vučević, Lonzo Bol i Demar Derozan.

Čini se da su njihovi večerašnji rivali, Boston Seltiksi, u velikim problemima. Imaju samo 2 pobede na 6 duela, ne izgledaju baš ubedljivo na početku sezone, mada je ona tek počela. Posebno je delikatna situacija na centarskim pozicijama u redovima Seltiksa, i da bi Robert Vilijams, Al Horford, Enes Kanter i ostali mogli da imaju problem sa ovako darovitim i dominantnim centrima u ligi kao što je Nikola Vučević. Srećom, nema takvih mnogo u ligi, bar ne tog kalibra kao što je crnogorski igrač u dresu Čikago Bulsa.

Naš predlog su plus poeni na Nikolu Vučevića, granica je na 20,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.