Tiket dana (sreda, 03.11.2021)

tiket dana

Pred nama je dan u kome će u centru pažnje biti drugi deo 4. kola LIge šampiona, ali i druga polovina mečeva u engleskom Čempionšipu, kada je 16. kolo u pitanju, a tu je i španska Segunda.

Milan – Porto – 1 @ 2.10 u Mozzart

Veliku pobedu ostvarili su ”rosoneri” na rimskom Olimpiku i ostali na deobi prvog mesta u Seriji A sa ekipom Napolija. Njima je osvajanje Skudeta najveći san, i sigurni smo da će sve uraditi u aktuelnoj sezoni da napokon vrate titulu šampiona na San Siro, tačnije da je presele iz Interove vitrine u svoju. U Ligi šampiona su startovali loše, ne toliko igrom, ali rezultatima katastrofalno. Dozvolili su Liverpulu i Atletiku da preokrenu rezultat posle njihovog vošstva, a onda su izgubili i u Portugaliji protiv Porta minimalnim rezultatom. Opravdano se postavlja pitanje da li su Milanezi više zainteresovani za ovo takmičenje, na koje su tliko čekali. Smatramo da jesu, i ma koliko sada plasman u nokaut fazu izgledao daleko, šanse ipak postoje. Prvi uslov je pobediti Porto na svom terenu, po mogućnosti sa dva gola razlike, zbog eventualnog kruga. Onda predstoji, realno, teži deo posla, utakmice sa Liverpulom i Atletikom. Stefano Pioli, moramo reći, čini čuda u aktuelnoj sezoni sa povredama desetkovani timom. Međutim, povratak Zlatana Ibrahimovića mnogo je uticao na samopouzdanje Milaneza, a koliko kvalitet on još poseduje, videli smo u Rimu u nedelju uveče. Što se tiče Porta, oni su osvojili četiri boda u prva tri kola i pobeda u Italiji bila bi ogroman korak ka osmini finala. U domaćem prvenstvu Porto je igrao gradski derbi sa Boavistom za vikend i slavio sa 4:1. Tako su ”Zmajevi” ostali na deobi prvog mesta sa šampionom Sportingom. Očekujemo da se Milan revanšira Portu za poraz u prošlom kolu, a onda pokuša i da stigne do druge faze. Za jedinicu se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 2.10.

Dortmund – Ajaks – GG3+ @ 1.75 u Mozzart

”Kopljanici” su žestoko zadužili ”Milionere” pre dve sedmice kada su ih na svojoj ”Johan Krojf areni” dobili sa 4:0. Par dana kasnije PSV je prošao još lošije na istom mestu, pošto je izgubio sa 5:0. Sada Ajaks ima maksimalnih devet bodova posle tri kola i na kora je od plasmana u nokaut fazu. Ima i Borusija dobre izglede, oni su već pobedili Bešiktaš u Istanbulu i Sporting na svom Signal Iduna parku, pa su u prednosti u odnosu na pomenute ekipe. Ipak, renome im ne daje mogućnost da onaj šamar iz Amsterdama ostave neuzvraćenim. Neće biti lako Dortumdu u ovom meču. Spisak povređenih igrača je dug, a na njemu se ističe ime Erlinga Halanda, koji je najverovatnije završio kalendarsku godinu. Povreda mišića najboljeg igrača i strelca ”Milionera” je takve prirode da trener Marko Roze ne može na njega da računa do reprezentativne pauze, a možda ni nakon nje. I bez Halanda Dortmund je u subotu pobedio Keln u komšijskom derbiju i održao korak sa Bajernom, videćemo do kad će uspevati u tome. Ajaks je neprijatno iznenadio na gostovanju u Heraklesu, gde nije uspeo da zatrese mrežu domaćina, pa je meč okončan bez golova. I pored dva izgubljena boda ”Kopljanici ” su ostali lideri, ali sada imaju samo dva boda više od ”Filipsovaca”. Šta drugo očekivati u duelu Dortmunda i Ajaksa nego golove. Biće ih dosta, a naš predlog je gol-gol, uz bar tri na meču. Za GG3+ u kladionici Mozzart kvota je 1.75.

Vest Bromvič Albion – Hal Siti – 1/1 @ 2.00 u Mozzart

Nije prijao Vest Bromu izlet u prestonicu u subotu. Sačekao ih je tamo Fulam, predvođen strašnim Aleksandrom Mitrovićem i ispratio ih sa tri lopte u mreži. Srpski golgeter je postigao sva tri gola, čime je stigao do brojke od 18 pogodaka u 15 odigranih utakmica ove sezone. Ostavimo Fulam po strani, a posvetimo se ekipi iz Birmingema koja je napravila veliki korak nazad u pokučaju da se ekspresno vrate u elitu. Sada je VBA treći, ima četiri boda manje od Fulama, a čak devet od vodećeg Bormnuta. Nema sumnje da će ove tri ekipe biti glavni pretendenti za direktan ulazak u Premijer ligu, ali tu ima mesta samo za dve ekipe, dok će treća morati u neizvestan baraž. U Birmingem dolazi Hal Siti, u meču vanrednog 16. kola. ”Tigrovi” iz Hala katastrofalno su otvorili sezonu, nalaze se u zoni ispadanja, na 22. poziciji, a do sada su sakupili samo 9 bodova. Najveći problem za Hal je efikasnost, pa su oni dali samo devet golova u prvih 15 kola. Uz to, Hal je u seriji od četiri uzastopna prvenstvena neuspeha, uza samo jedan postignut gol za 360 minuta fudbala. VBA igra mnogo bolje na svom terenu, pošto je poražen na prethodna tri gostvanja. U meču sa Halom su veliki favoriti i očekujemo da utakmica bude rešena već posle prvih 45 minuta. Zato vam predlažemo prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.00 u kladionici Mozzart.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kaldionici Mozzart iznosi 7.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.