Tiket dana (petak, 05.11.2021)

tiket dana

Završili su se evropski kopovi, za ovaj termin, a pred nama je još jedan uzbudljiv vikend, što se tiče prvenstvenih takmičenja. Iskoristite priliku za dobitak, s obzirom da nam sledi još jedna prvenstvena pauza, poslednja u ovoj godini. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Sautempton – Aston Vila – 1x,0-3 @ 1.67 u Mozzart

Gosti stižu na jug Engleske sa željom da prekinu užasan niz rezultata koje su ostavrili u oktobru. Aston Vila je četiri puta izlazila na teren u prošlom mesecu, i sva četiri puta ga je napuštala pognute glave. Gubili su dva puta u Londonu, od Totenhema i Arsenala, ali i dva puta na svom Vila parku, od Vulverhemptona i Vest Hema. Kao da je pobeda na Old trafordu proklela Vilu, i oni od tog meča sa Mančester junajtedom ne mogu da se sastave. Protiv Ronalda i drugova nisu primili gol, a na na redna četiri meča mreža im se zatresla 12 puta. Sada predstoji još jedna reprezentativna pauza, prethodnu su sačekali u veselju, ali da li će ovu bar u malo manje depresivnom raspoloženju, zavisi od duela na Sent Merisu. Tim iz južne luke u boljoj je formi. Sautempton je prošlog vikenda osvojio sva tri boda u Votfordu, i to posle sjajne pobede ”Stršljenova” na Gudisonu, kada su Evertonu dali pet golova. U prethodna tri kola ”Sveci” su uzeli sedam bodova. Pored Votvorda, minimalnim rezultatom su pobedili i Lids, dok su izvukli bod protiv Barnlija, igrajući 2:2 na svom terenu. Teško je pogoditi i ishod i golove kada se sastaju ove dve ekipe. Prošle sezone su slavili timovi koji su gostovali, Vila 1:0 u Sautemptonu, a ”Sveci” 4:3 u Birmingemu. Nekako mislimo da domaćin neće izgubiti, a što se golova tiče, ne očekujemo ih mnogo. Zato predlžemo duplu šansu na Sautempton, uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-3 u kladionici Mozzart kvota je 1.67.

Lans – Troa – GG @ 1.87 u Mozzart

Čini nam se da je Lans u padu forme, za razliku od gostiju. ”Crveno-žuti” su izgubili dva puta u tri prethodna kola, doduše oba puta na strani, dok su na svom ”Feliks Bolaru” dobili ubedljivo Mec. Prošlog vikenda igrali su na Žerlanu protiv liona i izgubili 2:1, pa su pali na 4. mesto. Ipak, od drugoplasirane Nice deli ih samo dva boda, dok je vodeći Pari Sen Žermen već na pristojnoj udaljenosti. Što se gostiju tiče, oni su povratnici u elitu, pa ovaj tim iz Ardena želi da, pre svega, ostane prvoligaš. Odlaze na sever Francuske sa željom da ostanu neporaženi, mada je Lans nešto oubiljnija ekipa. Za Troa je dobra vest što su uspeli da na prethodnom gostovanju pobede, bilo je to u Remsu, pa već imaju dva fostujuća trijumfa od starta sezone. Kao domaćini su slavili samo jednom, pa se može zaključiti da su opasniji kao gosti. Videćemo kako će proći duel u Lansu, ali bi Troa mogao makar do jednog postignutog gola na ovom gostovanju. S druge strane i Lans je sposoban da svakom zatrese mrežu, pa vam zato predlažemo da izbegnete konačan ishod i odigrate igru gol-gol. Za GG u kaldionici Mozzart koeficijent iznosi 1.87.

Tvente – Herakles – T12+ @ 2.05 u Mozzart

Prvu utakmicu novog 12. kola holandske Eredivizije igraju tvente i Herakles u Enšedeu. Domaćin je nešto lošije igrao u poslednjim mečevima, pošto nije ostvario trijumf u poeldnja četiri kola. Na dva uzastopna remija, nadovezala su se dva poraza, prvo protiv Nijmegena na svom terenu, a onda i u Ajndhovenu protiv PSV-a, gde su primili pet golova. Ovaj loš niz, ostvaren u oktobru, stigao je posle četiri pobede u septembru, kada su svi ovaj tim proglasili kao najprijatnije iznenađenje sezone. Tvente je bio šampion Holandije 2010. godine, ali je šest godina kasnije ispao u drugu ligu. Sada se radi o timu koji ne strahuje za status, ali i nema neki posebno izražen kvalitet da bi se upustio u borbu za sam vrh tabele u Erediviziji. Herakles, njihov poslednji rival pred pauzu, napravio je veliko iznenađenje u prošlom kolu pošto je na svom terenu odoleo šampionu Ajaksu. ”Kopljanici” nisu uspeli da zatresu mrežu Heraklesa, pa je duel okončan bez golova. Ipak, tom ishodu prethodila su dva uzastopna poraza na gostovanjima, pa sumnjamo da Herakles ima neke velike šanse u Enšedeu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, mada Tvente nije pobedio Herakles u prethodna četiri međusobna duela sa ovim timom. Za T12+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzart iznosi 6.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.