Tip dana: Palmeiras – Sao Paulo: “Trikolori” na samo dva boda od selidbe u niži rang!

U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo zbog toga za vas analizirali meč 33. kola brazilske Serije A, u kom će Palmeiras na svom terenu dočekati Sao Paulo.
Duel između ova dva slavna brazilska kluba je zakazan za 00:30h.

Palmeiras: Primarni cilj je trofej u Kopa Libertadoresu!

Fudbaleri Palmeirasa igraju dobro ove sezone, što nam najbolje svedoči i trenutno treće mesto na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, koji će po svemu sudeći i postati novi šampion Brazila i to nakon čak pedeset godina.
Ono što će svakako više u finišu šampionata zanimati sve navijače Palmeirasa je predstojeći finalni meč Kopa Libertadores gde će “zeleni” odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Brazila – Flamengom.
Naravno, treba podsetiti da je Palmeiras aktuelni prvak Južne Amerike i to pošto je u prošlosezonskom finalu slavio nad Santosom, i to nakon gola koji je ova ekipa postigla u poslednjim sekundama susreta, što je bio povod za veliko slavlje najvatrenijih navijača ovog kluba.
Na putu ka ovosezonskom finalu, “zeleni” su eliminisali Atletiko Mineiro, što svakako i jeste bilo iznenađenje, obzirom da Miniero na čelu sa Hulkom i Dijegom Kostom odavno nije imao ozbiljniju ekipu.
U poslednjem kolu brazilske Serije A, izabranici Abela Fereire su nažalost doživeli poraz na gostovanju kod Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je trećeplasirana ekipa na tabeli odigrala šesnaest mečeva na svom terenu i ostvarila deset trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Poslednji međusobni duel između Palmeirasa i Sao Paula je odigran u avgustu u okviru četrvrtfinala Kopa Libertadores, a tada su zeleni ubedljivo slavili sa 3:0, što bi vrlo rado da ponove i ovog puta, iako je utisak da će to biti dosta teži zadatak obzirom da gostima gori pod nogama i neophodni su im bodovi na ovom susretu.

Sao Paulo: Katastrofalna sezona za “trikolore”!

Deluje da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Sao Paulo igrati ovoliko loše u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, trenutno se nekadašnji šampion Brazila nalazi tek na petnaestoj poziciji na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na ekipu koja će nažalos na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Sezonu na klupi “trikolora” je započeo Ernan Krespo i to nakon sjajne epizode u Defensi sa kojom je bivši fudbaler Parme, Lacija i Milana stigao do trofeja u Kopa Sudamerikani.
Ipak, slavni argentinski fudbaler je nakon serije loših rezultata pre više od mesec dana dobio otkaz, a na klupi ga je nasledila još jedna legenda, Rožerio Seni, koji je do pre samo šest godina branio za Sao Paulo za koji je na 872 susreta postigao 103 pogotka, čime je on najefikasniji golman u istoriji fudbala, i to zaista deluje kao rekord koji će retko ko moći da obori.
Bilo kako bilo, utisak je da ni on nije dosta pomogao “trikolorima” koji su od njegovog dolaska u klub ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu, kada je Flamengo slavio na “Morumbiju”, i to sa više nego ubedljivih 0:4, što je samo dodatno razočaralo sve navijače Sao Paula.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima, do sada su izabranici Rožerija Senija odigrali šesnaest mečeva i ostvarili samo tri trijumfa, šest remija i čak sedam poraza, a poslednji trijumf na strani “trikolori” su ostvarili još krajem avgusta, kada su na slavili kod Sport Resifea sa 0:1.
Kao što smo već napomenuli, Sao Paulo je u poslednjem međusobnom susretu poražen od Palmeirasa sa 3:0, a zanimljivo je da je pre toga ova ekipa vezala čak osam duela bez poraza u duelima sa “zelenima” zbog čega sasvim sigurno “trikolori” u lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Palmeiras će jako teško uspeti da stigne prvoplasirani Mineiro koji ima ozbiljnu prednost, pa će se svakako u narednom periodu više fokusirati na finale Kopa Libertadoresa gde ih očekuje duel sa Flamengom.
Sa druge strane, evidentno je da bi novi neuspeh Sao Paula ovu ekipu poslao na poziciju koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, zbog čega vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.
Ne treba ovde očekivati previše golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 gola za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.
Za kraj, za one najrabrije, preporučujemo vam da na ovom duelu između starih znanaca odigrate čistu dvojku koju Meridianbet plaća sa kvotom 3.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.