CRNI PETAK U MERIDIANU: Savršena kombinacija donosi BONUS NA SVAKI DEPOZIT!

Danas je CRNI PETAK i zato imamo fantastično iznenađenje za vas: od kladionice Meridian stiže do sada NEVIĐEN POKLON za savršenu igru i zabavu!

Dobitni tiketi potpuno besplatno? Odgovor je “DA” jer je najbolja kladionica na ovim prostorima spremila NAJJAČI BONUS IKADA – 500 dinara + dodatnih 10% bonusa na uplatu svakog depozita!

Da, dobro ste pročitali i zato ne časite časa – sastavite tiket i naplatite poznavanje sporta igrajući novcem kojim “kuća časti”.

Potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs preko sajta ili mobilne aplikacije i bonus keš će se odmah naći na vašem nalogu.

Ali, to nije sve… Meridian kada časti onda je to “široko” – apsolutno svako ko danas uplati depozit na online nalog dobija dodatnih 10% bonusa za online kladjenje.

BLACK FRIDAY i Meridian – savršena kombinacija koja donosi BONUS NA SVAKI DEPOZIT!

U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. Maksimalni iznos bonusa koji možete ostvariti putem ove promocije je 1.000 RSD, a minimalni 50 RSD.

Bonusi su ovog petka zagarantovani svima!

Iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i sastavite dobitnu kombinaciju za vikend tiket!

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.