NIKAD LAKŠE DO KEŠA: Isplatu sa dobitnog tiketa odigranog na uplatnom mestu prebaci na online račun!

Sportska kladionica Meridian razvila je novi sistem isplate i od sada dobitak sa tiketa koji ste odigrali na uplatnom mestu možete preusmeriti na online nalog!

Dakle, uopšte ne morate izlaziti iz udobnosti svog doma, naročito ne po ovim hladnim danima, dovoljno je samo da napravite nekoliko online koraka i keš je vaš!

Sve što je potrebno jeste da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Dobitak odmah prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje novih tiketa i to – bez odlaska na uplatno mesto.

Meridian je jedina kladionica u Srbiji koja daje ovakvu pogodnost i olakšava vam kladjenje. Ali, ni to nije sve.

Kako za ovu aktivnost morate imati nalog na sajtu kladionice Meridian, ukoliko ga do sada niste napravili, evo još jednog razloga da to odmah uradite.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikacije, automatski dobijate i fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD za online kladjenje.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Meridian zadržava stare dobre navike, ali ujedno uvodi i fantastične novine.

A, kada ste već tu – isprobajte i nove igre u Meridianu, koje su oduševile brojne korisnike:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500  RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.