Tiket dana (nedelja, 05.12.2021)

tiket dana

Ništa manje bogata ponuda ne očekuje nas danas, u odnosu na subotu, samo je potrebno obratiti pažnju na potencijalne ”mine”. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Frajburg – T12+ @ 1.85 u Mozzartbet

Posle fantastičnog starta sezone Frajburg je dospeo u, moramo reči očekivanu, krizu. Ovo je, pre svega, kriza rezultata, pošto ih nijedan rival nije ubedljivo porazio i igrački nadvisio, pa čak ni Bajern u Minhenu. Ipak, posle tru uzastopna poraza, od Bajerna, Ajntrahta i Bohuma, ne može se reći da mirno odlaze na gostovanje u Menhengladbah. Borusija je uzela deset bodova iz četiri kola, pre nego što su ubedljivo izgubili u Kelnu. Ipak, bolje je jednom izgubiti ubedljivo, nego nekoliko puta minimalnim rezultatom. Pred ovu utakmicu Frajburg je pao na šesto mesto, ali bi pobedom mogao ponovo na četvrtu poziciju. Menhengladbah je u grupi timova koji imaju po 18 bodova, a sa nova tri došao bi do sedmog mesta. Tri prethodne sezone Borusija je dobilaja Frajburg na svom stadionu i postizala bar dva gola. Zato je naš predlog domaćin daje dva gola, a koeficijent za T12+ u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Aston Vila – Lester – GG @ 1.75 u Mozzartbet

Dolazaka Stivena Džerarda na klupu Vile pokrenuo je klub iz Birmingema. Bivši as Liverpula je bio uspešan na prva dva meča kao menadžer Aston Vile, ali je poklekao na trećem. Međutim, nikako mu se ne može zameriti poraz od šampiona, i to rezultatom 2:1. Mnogo su važnije pobede nad Brajtonom i Palasom, ekipama koje su u rangu Vile i sa kojima biju bitku za što bolji plasman. Lester je bio u maloj krizi, izgubili su dva derbija na svom King Paueru, a bodove iz Lestera odneli su Arsenal i Čelsi. Meč sa Votfordom bio je biti ili ne biti za Rodžersov tim i ”Lisice” u se raspucale u pravom trenutku. Votford je primio četiri gola, a u vanrednom kolu Lester je postigao dva na gostovanju u Sautemptonu. Nažalost po njihve navijače, to nije bilo dovoljno za trijumf, pa je meč završen remijem. Lester je još uvek daleko od vrha tabele, gde mu je, bez svake sumnje, mesto. Pred odlauak u Birmingem su deseti sa 19 bodova, ali bi pobedom već ušli u društo timova koji će se boriti za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Ko zna, možda i Vila može u vrh, sada su sa 16 bodova 13. na tabeli, ali par dobrih rezultata i eto vas napred. Proše sezone Lester je dobio na Vila parku sa 2:1, ali je dve sezone ranije Vila slavila istim rezultatom. Dakle, tip je gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici Mozzartbet iznosi 1.75.

Nica – Strazbur – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

Znali smo da je Nica napravila sjajan tim i da je dovela fantastičnog trenera, Kristofa Galtijea, čoveka koji je sa Lilom osvojio titulu prethodne sezone. Tim sa Azurne obale još nije kadar da postane prvak, bar ne dok je PSŽ ovako jak, ali jednostavno mora da bude u vrhu tabele Lige 1. Oni i jesu u vrh tabele, čini se da će sa Marsejom, Renom i Lansom i Monakom voditi bitku za vicešampionsku poziciju, što bi donelo plasman u Ligu šampiona, a to je prvi cilj ovog kluba koga su letos preuzeli arapski vlasnici. U prošlom kolu Nica je odolela na Parku Prinčeva, odigrali su bez golova sa dosta oslabljenim Parižanima, ali to ne umanjuje njihov uspeh. Nica ima ogroman problem na svom terenu, nije slavila na prethodna tri meča, a posle remija sa Marsejom, gubili su od Monpeljea i Meca, timova mnogo slabijih od njih. Protiv Strazbura pobeda je imperativ, gosti su sasvim zadovoljni svojim plasmanom i mogu rasterećeno da igraju na Alijanc Rivijeri. Strazbur je bez poraza na poslednjih pet kola, ali je na strani slavio još u septembru. I pored dobre forme gostiju smatramo da je ovde čista jedinica, i da će Nica prekinuti niz bez pobede na svom stadionu. Za pobedu domaćina u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 6.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.