Tiket dana: Poeni igrača

Juče smo imali pun pogodak kada su igrači Evrolige u pitanju, pa se nadamo da će tako biti i danas. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

Deril Mejkon (Panatinaikos) + poeni (granica 14,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Panatinaikos je u utorak u utakmici šampionata Grčke ubedljivo savladao Lavrio, na kraju je bilo 102:83 za ”zelene”. Ipak, ono što je mnogo bitnije, je činjenica da su na tom meču na neko vreme izgubili Nemanju Nedovića. Srpski reprezentativac je stao na nogu mladog Aleksandrosa Nikolaidisa i povredio skočni zglob. Grčki tim se nalazi na samom začelju u Evroligi, zajedno sa litvanskim Žalgirisom imaju samo po 3 pobede u odigranih 13 kola u dosadašnjem delu sezone u Evroligi. Navijači Panatinaikosa protiv Albe očekuju sigurnu pobedu i da se njihov tim krene sa dna tabele u Evroligi. U odsustvu Nedovića, i posle otkaza uručenog Jogiju Ferelu, nema baš mnogo opcija na bekovskim pozicijama za Panatinaikos u meču protiv Albe, tako da se očekuje zapažena predstava Mejkona u duelu sa nemačkom ekipom.

Deril Mejkon je najbolji strelac Panatinaikosa u Evroligi, ovaj američki bek ima 15,4 poena u proseku i samo na jednom meču ove sezone nije bio dvocifren i to baš u poslednjem kolu u ubedljivom porazu u Moskvi protiv CSKA (3 poena).

Naš predlog su + poeni na Derila Mejkona, granica je postavljena na 14,5 poena u Mozzartbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Marko Pecarski (Borac Čačak) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Po izdanjima u poslednje vreme čini se da je Marko Pecarski učinio pravi korak u svojoj karijeri izabravši Borac iz Čačka. Na poslednja dva bitna meča za Borac u ABA ligi Pecarski je dva puta obarao rekord u broju datih poena u dresu čačanskog tima ove sezone. Prvo je u Novom Mestu za 29 minuta na terenu dao 19 poena i imao 4 skoka, da bi u Splitu, protiv istoimenog tima, odigrao može se reći utakmicu karijere i za 33 minuta na terenu je imao učinak od 26 poena i 12 skokova. Pecarski ove sezone ima dva iskusna igrača pored koji može dosta toga da nauči u Borcu, to su Sava Lešić i Ivan Marinković. Čini se da je mladi centar ostvario dobru konekciju sa darovitim argentinskim plejmejkerom Lautarom Lopezom i da može bez nekog preteranog pritiska da nastavi sa dobrim partijama u nastavku sezone.

Naš predlog su + poeni na Marka Pecarskog, granica je postavljena na 13,5 poena u Mozzartbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Malkolm Dilejni (Olimpija Milano) + poeni (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Olimpija Milano je jedan od proklamovanih favorita u Evroligi ove sezone. Prošlosezonski učesnik Fajnal fora je u nizu od 4 poraza u evropskom takmičenju. Tim iz Milana sada ima 8 pobeda i 5 poraza u Evroligi i idu na neugodno gostovanje u Kneževinu Monako. Tim Monaka isto ima niz od 4 poraza u najjačem evropskom klupskom takmičenju, tako da će na ovom meču jedan od ova dva tima nastaviti svoju negativnu seriju i doći do 5 neuspeha u nizu.

Malkolm Dilejni se posle više od mesec dana pauze u Evroligi i meča sa Asvelom u 5. kolu vratio u meču 12. kola protiv Olimpijakosa. Čini se da je posle nekoliko mečeva u nogama nakon pauze Dilejni spreman za malo veću minutažu u bitnom susretu za Olimpiju Milano protiv Monaka. Monako je i dalje ekipa koja prima najviše poena u Evroligi (82,0) i po nekim najavama se očekuje nastup najveće zvezde tima Majka Džejmsa. Džejms i Dilejni su među najaktivnim košarkašima na društvenim mrežama i smatra se da su u prijateljskim odnosima. Tako da se očekuje dobar rivalski okršaj između dva beka koja imaju sličan stil igre, kroz karijeru su i Džejms i Dilejni postali poznati kao dobri strelci.

Naš predlog su + poeni na Malkolma Dilejnija, granica je postavljena na 10,5 poena u Mozzartbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima košarkaša za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.