KIJA ŠOKIRALA SVE! MENJA PROFESIJU – ŽELI DA STANE PREDSEDNIKU NA CRTU

Kako bi država izgledala ukoliko bi je vodila harizmatična Kija Kockar? Zabavna i raspevana sigurno, a možda nam je baš takva promena potrebna.

Verovali ili ne, domaća kladionica je, između ostalog, izbacila kvotu da će pobednica prve sezone rijaliti programa “Zadruga”, popularna pevačica Kija Kockar, pobediti na predstojećim izborima. Bukmejkeri Meridiana su Kijinu pobedu ocenili kvotom – 451!

Ako Kija odluči da postane prva žena predsednik Srbije, oni koji veruju u nju mogli bi ozbiljno da zarade! Verujemo da bi i sama Kija iskoristila najveću kvotu u Meridianu, pa bi tako pored titule, u startu napunila državnu kasu.

Šalu na stranu, nešto više od četiri meseci deli nas od narednih izbora, što je odličan trenutak za pripremanje kladioničarskog specijala!

Ko će drugi to uraditi na pravi način nego Meridian, čiji se bukmejkeri već 17 godina tradicionalno i jedini u Srbiji bave procenjivanjima verovatnoće ishoda izbora. A da se radi o profesionalnom timu govore rezultati proteklih izbora iz juna 2020. godine, koji su pokazali minimalno odstupanje od 0.79% od konačnog rezultata.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

To je sasvim dovoljan razlog da i ove godine prelistate ponudu, koja je zaista šarenolika.

U ovoj kladionici moguće je kladiti se na imena novog premijera i ministara, ukupnu i izlaznost po opštinama, na rezulate izbora za Skupštinu grada Beograda, koje će stranke preći cenzus, a spremni su i dueli gradova kada je reč o procentu izlaznosti, odnosno stranaka shodno procentu osvojenih glasova.

Svake parlamentarne i izbore za predsednike opština i gradonačelnike, prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućih ministara. Spisak potencijalnih šefova resora je impresivan – preko 40 imena na javnoj sceni, a u ponudi je preko 30 potencijalnih debitanata u ministarskoj fotelji.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

Pored standardne postave političara, Meridianovom specijalu se pridružuju i brojne poznate ličnosti sa estrade! U prvom redu, moći ćete da se kladite na veoma popularne estradne ličnosti Kiju Kockar, Milicu Todorović, Teodoru Džehverović, ali i Editu Aradinović.

Ljubitelji našeg melosa moći će da se klade i na Draganu Mirković, a našlo se mesto i za uvek popularnog Sašu Matića.

POKLANJAMO TI 500 RSD ZA PREDIZBORNI TIKET

Iz glumačke ekipe izdvaja se jak dvojac Dragan Bjelogrlić – Miloš Biković, saradnici u mnogim ekranizovanim ostvarenjima.

Iako često kao kritičar estrade, u ovom delu specijala se našao i popularni voditelj Ivan Ivanović, na kojeg se igrači već mogu kladiti.

Meridian je spremio više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, a zainteresovani igrači mogu PREDIZBORNI TIKET odigrati novcem koji kuća časti – samom registracijom dobijaju 500 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE.

8 Comments

  1. Haha kako je krenula za koju godinu mozda 😂ja volim vise malo realnije kvote kao.sto ke npr za Vesica ili izlaznost,svasta ima u meridianovom specijalu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.