Tiket dana: Poeni igrača

Juče je naš predlog bio dobitan, verujemo da ćemo bti uspešni i danas. Predložene kvote i granice su podložne promenama.

Nikolo Meli (Olimpija Milano) + skokovi (granica 5,5) @ 1.85 u Meridianbet

Milano želi da poveže i treću pobedu u nizu u Evroligi i trener tima Etore Mesina je detektovao najveću opasnost za svoj tim na meču protiv tima iz Španije. Po italijanskom strategu Edi Tavares ima veliki uticaj na igru Real Madrida, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Ipak je Tavares trenutno drugi skakač u Evroligi sa nešto preko 7 skokova po meču, član najbolje petorke u najjačem takmičenju prošle sezone i svakako jedan od najbolji centara koji igraju van NBA lige. Trener Milana je dodao da je bitno za pobedu Olimpije u meču protiv Real Madrida kontrolisati tempo igre, napomenuo je da skokovi mogu biti od presudne važnosti i na trećem mestu, po njemu, je kretanje lopte. Jedan od igrača u ekipi Olimpije, koji će biti najpozvaniji da reši enigmu zvanu Tavares, je Nikolo Meli. On je u odsustvu Dinosa Mitoglua prvi skakač ekipe Olimpije i ima nešto preko 5 skokova u proseku na mečevima Evrolige. Sa druge strane Real Madrid je timski prva skakačka ekipa u Evroligi ove sezone i Milanezi znaju da ne smeju dozvoliti da fizički snažna španska ekipa dobije prevlast na skakačkom planu. Real Madrid u Milano dolazi bez glavnog trenera Pabla Lasa i plejmejkera Tome Ertela koji su pozitivni na COVID-19, meč će sa klupe voditi asistent Hesus Mateo. Igrački pored Ertela u Realu  neće moći da računaju na Alberta Abaldea, Karlosa Alosena i Treja Tompkinsa. Dok je Geršon Jabusele, jedan od najboljih strelaca Reala ove sezone u Evroligi, otišao na put u Italiju. Francuz je propustio meč sa Albom zbog bolnog kolena i o njegovom učešću na meču sa Olimpijom Milano će se odlučivati na licu mesta zavisno od toga u kakvom stanju Jabusele bude pred početak utakmice.

Naš predlog su + skokovi na Nikolo Melija, granica je postavljena na 5,5 skokova u Merdianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ante Žižić (Makabi Tel Aviv) + skokovi (granica 5,5) @ 1.85 u Meridianbet

Makabi Tel Aviv ima 7 pobeda i 8 poraza u Evroligi ove sezone, pretrpeli su 5 neuspeha u nizu, poslednji protiv Fenerbahčea na strani. Crvena lampica za uzbunu je upaljena, u Tel Aviv dolazi prvak Evrolige iz prošle sezone, ekipa Anadolu Efesa. Trener Janis Sferopulos je četvrtu sezonu u izraelskom timu, ako budu doživeli još jedan poraz, šesti u negativnoj seriji, ne bi bilo nemoguće da i mesto na trenera bude u opasnosti za grčkog stratega. Čini se da je Sferopulos toga i svestan, pred meč je Grk izjavio da je on borac i da se bori do kraja, da je trenerski posao ono što voli da radi i što radi godinama. Ipak Sferopulos za 4 sezone ne može da se pohvali uspesima u Evroligi, prošle sezone je velikan Izraela bio na 13. mestu sa 14 pobeda i 20 poraza, bili su u dobrom ritmu u Makabiju u nedovršenoj sezoni zbog COVID-19 (2019-2020) i imali 19 pobeda i 9 poraza u trenutku prekida. Dok je u prvoj sezoni, kada je Sferopulos preuzeo tim u novembru 2018. godine, Makabi završio van plej-ofa. Šansi za popravni nema mnogo, Anadolu Efes ako odigra neku od boljih utakmica Makabi će morati da bude na maksimumu svojih mogućnosti da isprati taj šampionski ritam. Na centarskim pozicijama najveći teret u ekipi Makabija nose Ante Žižić i Džejlen Rejnolds. Amerikanac ima problema sa bolnim vratom, nije igrao za vikend u šampionatu Izraela, dok je u meču protiv Fenerbahčea Rejnolds imao svega dva pokušaja iz igre,da bi na kraju imao 3 poena za 13 minuta. Situacija zahteva da se i Roman Sorkin vraća u ekipu i igraće sa posebnom zaštitom za slomljeni prst. Za Makabi, za Sferopulosa, ovo je plej-of utakmica, borba za svaki skok, za svaku loptu, može biti od krucijalnog značaja na kraju.

Naš predlog su + skokovi na Antu Žižića, granica je postavljena na 5,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Deril Mejkon (Panatinaikos) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Panatinaikos je jedno od većih razočaranja ove sezone u Evroligi, atinski klub ima samo 4 pobede i 11 poraza u dosadašnjem delu sezone, a sada u svojoj dvorani dočekuju lidera na tabeli, ekipu Barselone. Trener zelenih Dimitris Priftis je potvrdio da bi Nemanja Nedović trebalo da bude u sastavu za utakmicu protiv tima iz Katalonije. Barselona i pored povreda Nika Kalatesa i Korija Higinsa ima desetak igrača koji mogu da drže solidan tempo tokom cele utakmice. Sa druge strane u Panatinaikosu se ove sezone u Evroligi mnogo toga vrti oko trija Deril Mejkon, Janis Papapetru i Jorgos Papajanis, uz naravno blistave trenutke Nedovića kada je raspoložen i u mogućnosti da izađe na teren. U poslednjem meču u Evroligi Panatinaikos je ubedljivo izgubio protiv Olimpije u Milanu, na kraju je bilo 75:54 za italijanski tim. Ipak, i pored toga što igraju sa Barselonom koja zauzima prvo mesto na lestvici u Evroligi u redovima Panatinaikosa uz pomoć Nedovića očekuju bolju partiju i reakciju na meč u Italiji.

Naš predlog su + poeni na Derila Mejkona, granica je postavljena na 13,5 poena u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.