NBA tiket (subota-nedelja)

Posle evroligaških uzbuđenja ponovo se posvećujemo NBA ligi. Podsećamo da su kvote i granice podložne promenama.

Toronto Reptorsi – Golden Stejt Voriorsi – H1 (granica 9,5 poena) @  2.04 u Meridianbet

Reptorsi, za razliku od desetkovanih i umornih Voriorsa, očekuju ovaj meč odmorni i polako se kompletiraju. Poslednji meč je Toronto igrao još u utorak po američkom vremenu, dok im je utakmica sa Čikago Bulsima u međuvremenu otkazana zbog velikog problema sa izostancima u timu iz Ilinoisa. O Džej Anunobi i Prešes Ačiuva su na ivici povratka, i uz Freda Vanvlita, Paskala Siakama, Skotija Bransa i Gerija Trenta Džuniora, Reptorsi su sasvim opravdano izraziti favoriti protiv oslabljenih Golden Stejt Voriorsa

Voriorsi završavaju napornu i iscrpljujuću seriju gostujućih mečeva sa timovima iz Istočne konferencije. Golden Stejtu će to biti 5 utakmica u nedelju dana i meč koji se igra u dva dana zaredom (back-to-back), nakon noćašnjeg trijumfa protiv Boston Seltiksa. Trener Golden Stejta Stiv Ker odlučio je da odmori većinu nosilaca, pa tako neće igrati Stef Kari, Drejmond Grin, Entoni Vigins, dan odmora su dobili i Oto Porter i Andre Igudala, dok je Džordan Pul meč protiv Bostona propustio zato se nalazi u zdravstvenim i sugurnosnim protokolima (health and safety protocols), u taboru  Voriorsa se željno  očekuje povratak Kleja Tompsona.

Naš predlog je da će Toronto Reptorsi pobediti sa više od 9 poena razlike Golden Stejt Voriorse. Za igru hendikep 1 na Toronto Reptorse, na granici od 9,5 poena Meridianbet kladionica nudi odličnu kvotu 2.04.

Boston Seltiksi – Njujork Niksi – H2 (granica 7,5 poena) @ 1.54 u Meridianbet

Seltiksi su u noćašnjem meču izgubili od Golden Stejt Voriorsa, u timu Bostona nije bilo Denisa Šredera zbog bolesti, a nisu igrali ni Al Horford, Grant Vilijams i Džabari Parker, koji se nalaze u zdravstvenim i sugurnosnim protokolima (heatlh and safety protocols). Za meč sa Niksima je neizvestan Džejlen Braun, zato što se radi drugoj utakmici u dva dana, i jedna od dve najveće zvezde Seltiksa uz Džejsona Tejtuma, koji se još uvek nalazi pod posebnim tretmanom.

Niksi su igrali poslednji meč  sa Hjuston Rokitsima i pobedili su rezultatom 116:103. Tim iz Njujorka ima pet igrača u protokolima, to su Er Džej Beret, Kevin Knoks, Obi Topin, Imanuel Kvikli i Kventin Grajms, Derik Rouz ima problema sa bolnim skočnim zglobom, dok je Kemba Voker i dalje van rotacije. Oba tima imaju probleme sa velikim brojem odsutnih igrača, očekuje se velika i bespoštedna borba do samog kraja.

Naš predlog je da Njujork Niksi neće izgubiti sa više od 7 poena razlike u meču sa Boston Seltiksima. Za igru hendikep 2 na Njujork Nikse, na granici od 7,5 poena, kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.54.

Evan Furnije (Nju Jork Niksi) + poeni (granica 12,5) @ 1.85 u Meridianbet

Njujork Niksi dolaze na meč sa Boston Seltiksima značajno oslabljeni, radi se o potencijalno velikom broju izostanaka na pozicijama koje pokriva i Evan Furnije. Francuz ove sezone ima velike oscilacije u igri, malo sporije se prilagođava na sistem rada Toma Tibodo. Ipak, i pored svega se u utakmici u Bostonu očekuje veća minutaža za Furnijea, nikad nije bilo sporno da je francuski reprezentativac napadački talentovan igrač, problem u Njujorku se za njega nalazi na drugoj strani terena u odbrani.

Naš predlog su + poeni na Evana  Furnijea, granica je postavljena na 12,5 poena u Meridianbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Džuliju Rendl (Njujork Niksi) + skokovi (granica 8,5) @ 1.65 u Meridianbet

Imajući u vidu sve probleme koje Njujork Niksi imaju ove sezone, jedina nepromenljivost za tim iz ”Velike jabuke” je Džulijus Rendl. Ovaj krilni centar nije propustio nijedan meč ove sezone, igrao je na svih 29 utakmica, igra najviše minuta (35,2) u proseku, najbolji je strelac ekipe sa 19,6 poena po meču, najbolji skakač sa 9,8 skokova u proseku i najbolji asistent sa nešto preko 5 asistencija po meču. Pored svih izostanaka u timu iz Njujorka se očekuje da  Niksi skupo prodaju svoju kožu u meču sa Boston Seltiksima.

Naš predlog su + skokovi na Džulijusa Rendla, granica je postavljena na 8,5 skokova u Meridianbet kladionici, a koficijent iznosi 1.65.

Ukupna kvota na NBA tiketu za noć između subote i nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 9.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.