Tiket dana (ponedeljak, 20.12.2021)

tiket dana

Znatno slabija ponuda je danas od one u prethodnim danima. No, u odnosu na perod od četvrtka, i ovo je odlično. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Lugo – Almerija – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

ANdalužani gaze ka pobvratku u La Ligu i sumnjamo da ih na tom putu može ukočiti ekipa Luga. Domaćin je bez pobede na svom terenu na prethodne četiri prvenstvene utakmice, a tu dodajmo i poraz u ”Kupu kralja” od Mirandesa. Dakle, već pet mečeva nisu nikog savladali na svom ”Ankso Karu”, pa kako očekivati da pobede lidera na tabeli. Almerija nije tako ubedljiva u rezultatima, ali se to u ligi kakva je Sugunda ni ne očekuje. Važno je saklupljati bodove, a Andalužani to vredno, poput mrava, rade. Njihov prvi pratilac u ovom trenutku je Eibar sa šest bodova manje, ali i utakmicom više, pa bi Almerija pobedom u Lugu ponovo otišla na ogromnih devet bodova prednosti. Prethodni poraz Almerija je doživela polovinom oktobra, bulo je to baš na gostovanju Eibaru, pa će ovaj tim u drugom delu sezone gostovati u Andaluziji. Ipak, mesta u eliti ima za dve prvoplasirane ekipe, pa je nekako logično da se tamo nađu i jedni i drugi. Lugo je 17. van zone ispadanja je, ali nije daleko od nje. Njima je svaki bod važan, ali će morati da ga potraže protiv drugih rivala. Očekujemo još jedni pobedu Almerije na strani, čak šestu u poslednjih osam gostujućih mečeva. Predlažemo dvojku, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.15.

Vircburger – Minhen 1860 – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Poslednja utakmica u Nemačkoj u 2021. godini igra se u Vircburgu. Sastaju se domaći Kikers i popularni ”lavovi” iz Minhena. Gosti su slavan klub koji proživaljava teške trenutke u prethodnoj deceniji. Ispao je iz Bundeslige, zatim i i Cvajte, a onda je administrativnim putem izbačen u Regionalnu ligu. Uspeo je da se i četvrtog vrati u treći rang, ali povratak nije lak. U aktuelnoj sezoni nalaze se u sredini tabele, pa je jasno da od ulaska u Cvajtu, bar narednog proleća, nema ništa. Za njih pauza ne dolazi u dobrom momentu pošto su u prethodnih pet kola tri puta pobedili. Zanimljivo je da su dva poraza u tom intervalu doživeli na svom stadionu. Priliku da uvećaju bodovni saldo imaju u Vircburgu gde ih očekuje domaći Kikers, tim koji je u veoma lošoj formi, koja ga je dovela u onu ispadanja na pretposlednje mesto. Ova ekipa nije slavila u pet prethodnih mečeva, ima tri remija i dva poraza, pa je nekako njima ova utakmica bitnija nego gostu. Sigurno je da će Vircburger osećati pritisak, a to može biti pogubno po njih. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.