MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Juventus 1.60, Torino 2.50, Herta 2.30

Januar je gotov, a sa februarom nam se fudbal vraća u svom punom sjaju.

Nismo se previše fudbalskih mečeva nagledali tokom prvog meseca u godini, ali sada ćemo sve nadoknaditi. I to sa kamatom!

Kako? Pa, osim fudbalskog užitka, možete se prepustiti i vašoj omiljenoj poslastici – online kladjenju. Sportska kladionica Meridian ne prestaje da oduševljava i ponovo je za vas pripremila specijal NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI!

Uz to, tu je i neprevaziđeni BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD, koji dobijate odmah nakon registracije na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Recept je jednostavan – samo par klikova vodi vas do bonusa, a tiket vas vodi do bogatstva.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Jer, kada Meridian časti – svi dobijaju!

Pa, šta je to što nas čeka ovog vikenda? Vraćamo se TOP LIGAMA i vrhunskom fudbalu, a tu se vodi velika bitka za titulu i Evropu.

PETAK:

Marsej – Anže, kec 1.55

Herta – Bohum, kec 2.30

Hetafe – Levante, kec 2.05

SUBOTA:

Barnli – Votford, kec 2.35

Sent Etjen – Monpelje,  dvojka 2.65

Monako – Lion, kec 2.10

Roma – Đenova, kec 1.40

Inter – Milan,  kec 1.85

Fiorentina – Lacio, kec 2.40

Bajern – Red Bul Lajpcig, kec 1.45

Majorka – Kadiz, kec 1.85

NEDELJA:

Atalanta – Kaljari, kec 1.25

Venecija – Napoli, dvojka 1.50

Udineze – Torino, dvojka 2.50

Juventus – Verona, kec 1.60

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Naravno, fokus ljubitelja fudbala u Srbiji biće na Seriji A ili bolje rečeno na Juventusu, jer kako javljaju italijanski mediji – ove nedelje možemo da očekujemo debi Dušana Vlahovića u dresu “stare dame”. Zaboravite Fiorentinu, Juventus je u modi!

A, ako verujete da Vlahović i njegovi novi saigrači mogu u potpunosti da preokrenu sezonu i stignu do titule – iskoristite PROMO KVOTU 27.05 na trijumf “stare dame” u nacionalnom šampionatu!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.