VIKEND KOJI SE NE PROPUŠTA: Pršti na sve strane u TOP LIGAMA – ove utakmice ne smete da zaobiđete

Konačno vikend u znaku TOP LIGA! Ljubitelji fudbala, a posebno simpatizeri najjačih evropskih liga vrlo dobro znaju šta to znači – pred nama je brdo zanimljivih utakmica, fudbalskih majstorija i atraktivnih golova. Naravno, kako bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou, stiže dobro poznata finta, krunisana profi asistencijom od sportske kladionice Meridian!

Da budemo konkretni – svim novim igračima Meridian ovog vikenda poklanja bonus za sportsko kladjenje! Registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate bonus keš koji možete iskoristiti već danas.

A kako se sastavlja dobitni tiket – otkrivamo u nastavku!

Ove subote za vas smo izabrali top 5 utakmica – parovi su jednom rečju „ludilo“, pa hajde da se „bacimo na posao“…

INTER – MILAN 

kec 1.85, iks 3.95, dvojka 4.20

Derbi kola, utakmica Intera i Milana biće u fokusu ove subote. Neroazuri su lideri šampionata, sa četiri boda prednosti u odnosu na Napoli i Milan. Nema sumnje da nas očekuje okršaj koji bi svakako mogao da predstavlja i prekretnicu u trci za šampionsku titulu. Tradicionalno dueli ova dva tima, često budu okončani golovima na obe strane, pa je zato i naš predlog za igru – GG3+ (kvota u Meridianu je 2.10).

BAJERN – RB Lajpcig

kec 1.45, iks 5.40, dvojka 6.40

Zanimljiv duel očekuje nas i u nemačkoj Bundesligi. Bajern se bori za titulu, Lajpcig za Evropu. Na obe strane ulog je veliki, a ono što možemo da očekujemo – bikovi će sigurno napasti domaćina, pa se nadamo da ćemo gledati itekako zanimljivu utakmicu. Poslednji susret završen je u korist Bajerna (4:1). Danas takođe očekujemo golove, pa možete probati sa igrom 3+ (kvota u Meridianu je 1.40).

LIL – PSŽ

kec 3.95, iks 3.80, dvojka 1.90

Paris Sen Žermen krupnim koracima gazi ka šampionskoj tituli koju će preuzeti upravo od ekipe Lila. Domaćin je ove sezone itekako podbacio, nalazi se na 11. mestu, ali zanimljivo je da ga samo dva boda deli od trke za Evropu. Favorit je PSŽ, a naš predlog za igru je 2&T1 2+ (kvota u Meridanu je 2.35).

DORTMUND – LEVERKUZEN

kec 1.95, iks 4.20, dvojka 3.40

Dovoljno je da kažemo da je na poslednja četiri međusobna duela Dormunda i Leverkuzena došla igra GG3+, koju i ovoga puta predlažemo (kvota u Meridianu je 1.60). Domaćin još uvek ima šansu da se umeša u trku za titulu, Bajern beži šest bodova, te je za milionere od velike važnosti da naredne utakmice pobeđuju.

BARSELONA – ATLETIKO MADRID

kec 2.35, iks 3.40, dvojka 3.15

I za kraj, spremili smo jednu poslasticu iz La Lige. Atletiko i Barselona su ozbiljno podbacili ove sezone. Od titule nema ništa, ali je borba za Evropu u punoj jeku. Svi dobro znamo koliko je ekipa Dijega Simeona nepredvidiva, pa je ovde sve moguće. Ipak, blaga prednost je na strani domaćina, pa bismo probali sa „siguricom“ – dupla šansa 1X (kvota u Meridianu je 1.40).

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.