NBA tiket (četvrtak-petak)

I noć pred nama biće uzbudljiva na parketima u NBA ligi. Kvote u ovom tiketu su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Džejson Tejtum (Boston Seltiksi) + poeni (granica 29.5) @ 1.80 u Mozzartbet

Dža Morant dolazi u grad, verovatno postoji veća šansa da završi u trećem redu tribina nego da zakuca preko Markusa Smarta, prgavi bek Boston Seltiksa ne bi trebalo da ima razumevanja za mladalačku razigranost vedete Memfis Grizlisa. Ne tako visoki Morant (1.91) se pokazao kao čovek od gume, kao neko ko ima sportsku drskost da izađe na crtu svakome, ali suparnički košarkaši baš i nemaju preveliku želju da završe na posteru. Džejlen Braun drugi, najbolji strelac Bostona sa 23.2 poena po meču, je po medijskim izveštajima zbog povrede desnog skočnog zgloba otpisan za utakmicu sa Memfis Grizlisima. Uživo na televiziji je to izgledalo mnogo gore za Brauna, kao povreda koja bi mogla iziskivati više vremena u rehabilitacionom procesu, a Bostonu je ovaj igrač neophodan za ostvarenje takmičarskih ambicija. Seltiksi jesu izvanredna defanzivna ekipa, ali napadački, posle odlaska Denisa Šredera, samo Tejtum i Braun imaju više od 11.8 poena po meču u proseku. Čini se da je tim Bostona bez Brauna ofanzivno poprilično limitirana ekipa i da bi Tejtum morao više nego obično da povuče u napadu za svoj tim.

Naš predlog su + poeni na Džejsona Tejtuma, granica je postavljena na 29.5 poena u Mozzartbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.80.

San Antonio Sparsi – Sakramento Kingsi – Hendikep 1 (granica 5.5 poena) @ 1.77 u Mozzartbet

Kingsi (23-41) bi trebalo polako da dižu ruke od ove sezone, čini se da je mnogo bolje da krenu u svesno tankovanje, kada i ovako igraju kao da nenamermo tankuju. Red je da uzmu neki visoki lutrijski pik na predstojećem NBA draftu, pa da pokušaju ponovo sledeće sezone, ove to jednostavno nije dobro. Razlozi za dalje nastavljanje trke za zauzimanje desetog mesta, i kakvo-takvo doigravanje, jesu ti da Kingsi nisu bili u plej-ofu još od 2006.godine. Trener Alvin Džentri je na privremenoj (interim) bazi na klupi i njegov ostanak zavisi od rezultata, tako da on itekako ima interes da gura i dalje, a kakav je status drugih u menadžmentu zbog ne tako dobrog stanja u kojem se nalazi tim, veliko je pitanje. Po logici, uz izuzetno težak raspored u preostalih 18 utakmica i čak 5 poraza više od desetoplasiranog Nju Orleans Pelikansa (26-36), možda je vreme da se odsvira simbolični kraj za ovu sezonu, ako ne noćas protiv San Antonio Sparsa (24-39), onda u bliskoj budućnosti, pošto slede mečevi sa Dalas Maveriksima, Denver Nagetsima, Juta Džezom, Milvoki Baksima, Čikago Bulsima, Boston Seltiksima i Finiks Sansima, i sve to u narednih desetak utakmica. Što se tiče noćašnjeg bitnog meča protiv Nju Orleans Pelikansa, Sakramento je dao 61 poen u prvom poluvremenu (65:61) i samo 34 u drugom, potpuni debakl na kraju za Kingse, minus 30 (125:95).

Naš predlog je hendikep 1 (granica 5.5 poena) na San Antonio Sparse u meču protiv Sakramento Kingsa, za tu igru kladionica Mozzartbet nudi koeficijent 1.77.

Lebron Džejms (Los Anđeles Lejkersi) + poeni (granica 29.5) @ 1.85 u Mozzartbet

Lejkersi (27-34) se nalaze na 9. mestu u Zapadnoj konferenciji, verovatno je veća šansa da se spuste u borbu za goli opstanak u zoni doigravanja, nego da sustignu Los Anđeles Kliperse (33- 31) na osmom, ili Minesotu Timbervulfse (34-29) na sedmom mestu. Klipersi trenutno imaju 6 pobeda više od svojih popularnijih gradskih rivala, ova dva tima iz Los Anđelesa se nalaze na dve uzastopne pozicije na lestvici, ali ta razlika u mestima čini veliku prednost za jedan od timova u doigravanju, osmoplasirani ima pravo na grešku na plej-in turniru, devetoplasirani nema. Borba za Los Anđeles u regularnom delu je pripala Klipersima, ovaj tim ima 3:0 ove sezone protiv slavnih Lejkersa. Ne samo to, Klipersi imaju 6 vezanih pobeda nad Lejkersima, i možda noćas ostvare  i sedmu, ali da se daleko najbitniji okršaj između ova dva tima desi u plej-in utakmici, u meču u kojem bi pobednik išao na prvi tim Zapada u prvoj rundi plej-ofa, a to bi po svemu sudeći trebalo da budu Finiks Sansi.

Lejkersi imaju 6 poraza na poslednjih 7 mečeva, 3 neuspeha u nizu, ali bela zastava još uvek nije istaknuta. Lebron Džejms ne gubi nadu, dao je izjavu da dok ga ne izgaze, odseku glavu i pokopaju 12 stopa ispod zemlje, on još uvek ima šansu, očigledan uticaj video igrica na njega je uzeo maha.

Klipersi igraju cele sezone bez Kavaja Lenarda, više od 2 meseca bez Pola Džordža, ali su pokazali ratnički mentalitet, ne odustaju, preokrenuli su – 35 protiv Vašington Vizardsa u jednom od mečeva u 2022. godini i obrnuto od Lejkersa imaju 6 pobeda na poslednjih 7 mečeva, a uz to su ostvarili i 4 trijumfa u nizu.

Naš predlog su + poeni na Lebrona Džejmsa, granica je postavljena na 29.5 poena u Mozzartbet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Bruklin Netsi – Majami Hit – Hendikep 1 (granica 7.5 poena) @ 1.55 u Mozzartbet

Zvanično akcija osvajanje titule u renoviranim Bruklin Netsima (32-31) počinje noćas u meču protiv prvog tima Istoka, Majami Hita (41-22), povratkom Kevina Durenta. U trenutku povrede Durent je imao 29.3  poena, 7.4 skoka i 5.8 asistencija po meču u proseku. U svim tim kategorijama je ovaj krilni igrač posle odlaska Džejmsa Hardena vodeći u svom timu, uz uslov da je neki košarkaš igrao minimum 7 utakmica za Bruklin ove sezone. Naravno da će Durentu biti potrebno neko vreme da se vrati u staru formu, čini se da i u Netsima nisu vodili dovoljno računa o ograničenju minutaže i preteranom trošenju svoje prve zvezde, pa on mora biti obazriv, povrede kolene nisu bezazlene. Ipak, samo prisustvo na terenu Durenta u dresu, spremnog za borbu, mora biti ohrabrujuće za sve ostale košarkaše tima iz Bruklina. Majami Hit je u noćašnjoj utakmici sa aktuelnim prvacima Milvoki Baksima izgubio rezultatom 120:119, i to košem  Džrua Holideja u poslednjim sekundama, pa bi tim sa Floride mogao biti malo umoran u drugoj uzastopnoj utakmici u dva dana (back-to-back). Netsi se trenutno nalaze na 8. mestu u Istočnoj konferenciji, ali ovaj tim je itekako sposoban da u preostalim mečevima u regularnom delu uđe u veliku seriju pobeda.

Naš predlog je hendikep 1 (granica 7.5) na Bruklin Netse u meču protiv Majami Hita, za ovu igru kladionica Mozzartbet nudi koeficijent 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici Mozzartbet iznosi 9.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.