Tip dana: Totenhem – Everton: “Pevci” traže trijumf nakon dva uzastopna poraza na svom terenu, “karamele” u opasnoj zoni!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Totenhema i Evertona.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Totenhem: Mogu li “pevci” do plasmana u Ligu šampiona?

Prošla sezona nije bila nimalo uspešna za popularne “pevce” koji su uspeli da dođu do plasmana u novoformiranu Ligu Konferencija.
Međutim, fudbaleri Totenhema završili su učešće u Ligi konferencija za “zelenim stolom” UEFA, iako su izborili prolaz dalje, a pre početka novoformiranog takmičenja slovili za jedne od glavnih favoriti za osvajanje pehara!
Naime, UEFA je odlučila da meč Ren – Totenhem registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Francuza, pošto taj susret odložen, jer su “pevci” imali puno problema sa korona virusom.
Totenhem je na taj način završio kao treći u grupi, u nokaut fazu je umesto njega prošao holandski Vitese, a UEFA je svoju odluku obrazložila na taj način što novi termin za utakmicu između Totenhema i Rena nije mogao da se pronađe.
Kada je ovogodišnje izdanje engleske Premijer lige u pitanju, u ovom trenutku se izabranici Antonija Kontea nalaze na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Arsenal, a poznato je da je upravo ta pozicija primarni cilj Totenhema na kraju šampionata, obzirom da je to poslednja pozicija koja donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su “pevci” odigrali jedan od svojih najboljih mečeva u dosadašnjem toku sezone pošto su na nimalo prijatnom gostovanju kod Lidsa slavili sa 0:4, nakon čega je domaćin tog susreta raskinuo saradnju sa legendarnim Marselom Bijelsom.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ekipa iz Londona odigrala dvanaest mečeva na svom stadionu i ostvarila sedam trijumfa, samo jedan remi uz čak četiri poraza, a ono što im ne ide u prilog uoči ovog duela sa Everton je podatak da su fudbaleri Totenhema na dva poslednja meča na svom terenu doživeli isto toliko poraza.

Everton: “Karamele” u izuzetno teškoj situaciji!

Utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Evertona pružati ovoliko loše partije u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnije lige na svetu.
Naime, popularne “karamele” se u ovom trenutku nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih, ali treba reći da Everton ima samo bod viška u odnosu na osamnaestoplasirani Barnli, koji ruku na srce ima i dva meča manje.
U prošlom kolu su izaranici Frenka Lamparda koji je nedavno postao šef stručnog štaba “karamela” doživeli poraz na svom terenu protiv Mančester Sitija, ali utisak je da je sedamnaestoplasirana ekipa na tabeli na tom susretu dobrano oštećena.
Naime, taj meč će se sasvim sigurno pamtiti po kontroverznoj odluci Pola Tirnija da ne dosudi penal domaćima posle, kako je delovalo, očiglednog igranja rukom od strane Rodrija.
Odmah nakon susreta, trener Evertona, Frenk Lampard optužio je sudije da nisu profesionalno radile svoj posao, istakavši da bi i njegova ćerka videla da je ono bilo igranje rukom za kazneni udarac.
Bilo kako bilo, taj poraz je još više produžio agoniju popularnih “karamela” koji su u dosadašnjem toku šampionata ostvarili samo šest trijumfa, uz četiri remija, ali i čak četrnaest poraza.
Pre tog poraza od aktuelnog šampiona Engleske, Everton je doživeo poraz i na gostovanju kod Sautemptona kada je bilo 2:0, pa slobodno možemo reći da se Frenk Lampard za sada nije najbolje snašao na klupi novog tima, iako je debitovao sa pobedom na domaćem terenu protiv Lidsa, pošto je taj meč završen rezultatom 3:0.
Inače, što se tiče partija Evertona na gostovanjima, ove sezone su popularne “karamele” odigrale dvanaest mečeva na strani i ostvarili samo jedan trijumf, uz tri remija i čak osam poraza, pa su u ovom trenutku izabranici Frenka Lamparda najgora gostujuća ekipa u ligi.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Totenhem iskoristiti trenutak u kom se nalazi Everton i da će slaviti na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigarte jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.60.
Sva je prilika da će nam ovaj duel doneti baš dosta golova, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa igrom 4+ za koju je Meridianbet pripremio fenomenalnu kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.