AKCIJA ZA PRAVE IGRAČE: Meridian Pay ti pruža 50% veće mogućnosti za ONLINE KLAĐENJE!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana doživeli su neprijatne poraze u okviru prvih mečeva osmine finala evropskih takmičenja, ali tu nije kraj. Večiti rivali se nalaze u velikom minusu, ali u fudbalu je sve moguće. Crvena zvezda je na gostovanju poražena od Rendžersa sa ubedljivih 3:0, dok je Partizan na domaćem terenu doživeo neuspeh od Fejnorda rezultatom 5:2.

Međutim, prilika da se popravi utisak stiže veoma brzo! Kako biste na najbolji mogući način ispratili nove evropske pohode Zvezde i Partizana preporučujemo vam da pažljivo pogledate novu akciju kladionice Meridian.

Ponuda za večite rivale je kao i uvek vrhunska, ali sa bonusima koje daje najbolja kladionica u regionu, još više dobija na značaju.

O čemu se radi?

Meridian pay i Paralela vam donose fatastičnu akciju: uplatite depozit na lokacijama Paralela trafika i na vaš Meridian korisnički nalog stiže MEGA BONUS – ČAK 50% VIŠE ZA ONLINE I KLADJENJE UZIVO!

Znamo, zvuči neverovatno, ali nije! Meridian pay vam pruža priliku da se osetite pobednikom i pre nego što odigrate tiket – zato posetite uplatno mesto Paralela i pojačajte tiket uz do sada neviđen bonus!

I naravno, ovde se akcija ne završava! Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kao što smo rekli, pomenute bonuse možete iskoristiti na utakmice koje igraju Crvena zvezda i Partizan, ali daleko od toga da se ponuda kladionice Meridian tu završava.

Zato dobro obratite pažnju na sledeće parove i kvote:

VEST HEM – SEVILJA: kec 2.20, iks 3.45, dvojka 3.45

KOPENHAGEN – PSV: kec 3.30, iks 3.70, dvojka 2.15

REN – LESTER: kec 2.20, iks 3.50, dvojka 3.40

BAJER LEVERKUZEN – ATALANTA: kec 2.30, iks 3.70, dvojka 3.00

MONAKO – BRAGA: kec 1.60, iks 4.30, dvojka 5.60

Vama samo ostaje da se udobno smestite, pokupite nestvarne bonuse u kladionici Meridian i ispratite dešavanja na sportskim terenima širom Evrope.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.