Tip dana: Almerija – Đirona: Može li domaćin konačno do plasmana u La Ligu? Đirona je u ozbiljnom naletu!

U nedelju je veoma siromašna ponuda za klađenje, pa smo ovog puta za vas analizirali poslednji meč 33. kola španske Segunde u kom će drugoplasirana Almerija na svom terenu ugostiti Đironu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Almerija: Da li će se osetiti neigranje Umara Sadika?

Iako je pre početka prošlog šampionata Almerija slovila za glavnog favorita za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, to se nažalost nije desilo, pošto je ovaj tim zaustavljen u polufinalu plej-ofa, i to baš od Đirone, koja je ukupnim rezultatom 3:0, došla do velikog finala.
Bilo kako bilo, ništa se nije promenilo kada su primarni ciljevi Almerije u pitanju ni što se ove sezone tiče, a deluje da je ovaj tim nikad bliži velikom povratku u špansku La Ligu s obzirom da Umar Sadik i drugari trenitno zauzimaju drugo mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na vodeći Eibar, ali i čak četiri boda viška od trećeplasirane ekipe Valjadolida.
Poznato je da prve dve pozicije na kraju regularnog toka šampionata donose direktan plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, dok će ekipe koje sezonu završe od trećeg do šestog mesta morati u doigravanje.
U prošlom kolu su izabranici trenera Rubija nakon dva vezana meča bez trijumfa slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod četvrtoplasiranog Tenerifa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Jedini gol za drugoplasirani tim na tabeli delo je Ramazanija, kome je to bio sedmi meč uz sezoni i uz naravno Sadika je najbolji strelac Almerije koji je postigao čak petnaest golova, ali nažalost neće moći da pomogne svojim saigračima pošto sa Nigerijom u utorak igra revanš meč za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Nigerije, a prvi susret između ove dve selekcije je završen bez golova.
Za kraj, Almerija je do sada odigrala šesnaest mečeva na svom terenu u dosadašnjem toku Segunde i slobodno možemo konstatovati da izabranici trenera Rubija igraju sjajno pred svojim navijačima, s obzirom da su u tom periodu ostvarili jedanaest trijumfa, tri remija i samo dva poraza.
Poslednji meč koji je drugoplasirani tim na tabeli odigrao na svom terenu nam je doneo čak šest golova, pošto su Almerija i Lugo podelili bodove, a krajnji rezultat je bio 3:3.

Đirona: Sjajne partije u poslednje vreme!

Sigurno da veliki broj ljudi pamti da je Đirona prošle sezone stigla do finala plej-ofa za ulazak u La Ligu, ali je tada ovaj tim eliminisan od Elčea, a sve to nakon gola koji su Katalonci primili u šestom minutu sudijske nadoknade, pa ne treba uopšte ni pominjati koliki motiv fudbaleri ovog tima imaju da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala ove sezone.
Deluje da svi navijači Đirone mogu i te kako da budu zadovoljni sa partijama njihovih fudbalera, s obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje.
U poslednje vreme tim iz Katalonije pruža zaista sjajne partije, pošto je petoplasirani tim na tabeli na tri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Ibice, a taj duel je završen rezultatom 5:1, što možda i najbolje govori koliko dobro ova ekipa igra u poslednje vreme.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je katalonska ekipa odigrala petnaest mečeva na strani i gotovo da ima polovičan učinak s obzirom da je u tom periodu Đirona ostvarila pet trijumfa, četiri remija i šest poraza.
Ne treba naravno zaboraviti da su se Đirona i Almerija prošle sezone sastali u polufinalu plej-ofa, kada su Umar Sadik i drugari iako su bili favoriti doživeli katastrofalan poraz u prvom meču pošto je domaćin slaviosa 3:0, dok u revanš susretu nije bilo golova.
Za razliku od drugoplasiranog tima na tabeli koji ima dosta problema kada je u pitanju sastav tima za ovaj derbi 33. kola španske Segunde, trener Katalonaca Mičel će moći da računa na gotovo sve najbitnije fudbalere za ovo gostovanje kod Almerije, pa ne treba apsolutno nikoga da iznenadi ukoliko se petoplasirani tim na tabeli sa ovom gostovanja vrati sa sva tri boda.

Naš predlog

Oba tima će ići na trijumf na ovom susretu pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.80.
Almerija u poslednje vreme igra po sistemu toplo hladno, a na ovom susretu će drugoplasirani tim na tabeli nastupiti bez Umara Sadika, dok sa druge strane Katalonci blistaju u poslednjih nekoliko mečeva zbog čega im i dajemo prednost na ovom duelu, pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.
Za kraj, generalno, ovo bi trebao da bude jedan i te kako efikasan susret pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.