NBA tiket (petak-subota)

Dva prethodna NBA tiket bila su dobitna, nadamo se het triku. Napominjemo da su kvote i granice podložne promenama.

San Antonio Sparsi – Portland Trejlblejzersi – Prvo poluvreme ukupno + (granica 118.5 poena) @ 1.89 u Meridianbet

Borba vredna poštovanja, Greg Popović sa svojim izabranicima ne odustaje od bitke za 10. mesto u Zapadnoj konferenciji, a to je poslednja pozicija koja vodi u doigravanje. Tim iz Teksasa, čak i da prođe na plej-in turnir, morao da dobije dve utakmice da bi uopšte dobio priliku da u prvoj rundi plej-ofa igra sa liderom Zapada Finiks Sansima. San Antonio Sparsi (31-45) mogu sa dve vezane pobede protiv nejakih Portland Trejlblejzersa danas, i u nedelju, obe na svom parketu, da naprave odlučujuću prednost u odnosu na glavne konkurente za to 10. mesto, Los Anđeles Lejkerse (31-45).

Naš predlog je da će na meču San Antonio Sparsa i Portland Trejlblejzersa u prvom poluvremenu pasti više od 118.5 poena, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.89.

Dežonte Marej (San Antonio Sparsi) + asistencije (granica 9.5) @ 1.75 u Meridianbet

San Antonio Sparsi čak i da prođu na plej-in turnir tamo bi ušli sa verovatno najmanjim šansama da iz njega izađu, morali bi da pobede oba meča i to protiv timova koji su ipak kvalitetniji od njih. Prvo bi to bili, po sadašnjem stanju stvari, Nju Orleans Pelikansi, a onda i, čini se, nepremostiva prepreka, poraženi iz meča Minesote Timbervulfsa i Los Anđeles Klipersa.

Dežonte Marej ima sezonu karijere, po prvi put je bio učesnik Ol-star meča i to kao zamena povređenom Drejmondu Grinu. U sastavu ograničenog kvaliteta Marej se ističe sjajnim predstavama, ima u proseku skoro tripl-dabl učinak i to 21.2 poena, 9.3 asistencija i 8.4 skokova, sve su to rekordi za njega u dosadašnjoj karijeri. Marej je sa svojim prosekom asistencija na 4. mestu u ligi, ispred beka Sparsa se nalaze samo Kris Pol. Džejms Harden i Tre Jang.

Naš predlog su + asistencije (granica 9.5) na Dežonte Mareja, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.75.

Boston Seltiksi – Indijana Pejsersi – Hendikep 1 (granica 9.5 poena) @ 1.45 u Meridianbet

Seltiksi će teško nadoknaditi i preboleti izostanak Roberta Vilijamsa, moglo bi se čak i braniti stajalište da je ovaj košarkaš po važnosti u prva 3 u timu iz Masačusetsa. Košarka je igra povezanosti odbrane i napada, simfonije svih učesnika u orkestru, Robert Vilijams je bio kamen temeljac u odbrani, sada će to teško moći da se popuni. Tim Bostona je i ovako bio vrlo tesno napravljen, nema tu neke dubine u sastavu, znalo se da starteri nose najveći deo tereta. Na unutrašnjim pozicijama knjiga je spala na 3 imena, na Ala Horforda, Grenta Vilijamsa i Danijela Tajsa, možda će morati Tejtum i Braun da se spuštaju na poziciju četiri. Ipak, čini se da bi petorka Markus Smart, Derik Vajt (bek umesto centra), Džejson Tejtum, Džejlon Braun i Al Horford mogla funkcionisati samo u određenim situacijama. Imajući u vidu da se Robert Vilijams vraća na parket tek za 4 do 6 nedelja, zbog povrede meniskusa, ne bi bilo iznenađenje da Boston Seltiksi u slučaju lošeg ukrštanja ispadnu već u prvoj rundi plej-ofa.  Nažalost, povrede često kroje sudbinu timova koji su se nalazili u dobroj formi, a Boston Seltiksi su izgledali fenomenalno u poslednja 3 meseca, bili su najbolja defanzivna ekipa u takmičenju. Markus Smart na bekovskim i Robert Vilijams na centarskim pozicijama su među najboljim defanzivcima u NBA ligi, ne bi bilo iznenađenje da obojica nađu mesto u nekoj od prve dve, a možda čak i zajedno u prvoj odbrambenoj petorci takmičenja (NBA All-Defensive Team).

Naš predlog je hendikep 1 (granica 9.5 poena) na Boston Seltikse u meču protiv Indijane Pejsersa, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.45.

Vašington Vizardsi – Dalas Maveriksi – Dalas Maveriksi daju više od 115.5 poena @ 2.21 u Meridianbet

Kristaps Porzingis po prvi put od trejda dočekuje svoje drugare iz Dalasa, ne bi trebalo da izostanu varnice, a Letonac je u dobroj formi u finišu sezone. Čini se da ta veza Kristaps Porzingis i Luka Dončić nije profunkcionisala u potpunosti u Maveriksima, zato što nisu kliknuli na prijateljskom planu, kao da je tu bilo određenih trvenja i želje sadašnjeg centra Vizardsa za drugačijom i većom ulogom u timu.

Maveriksi (48-29) su izbili na 3. mesto u Zapadnoj konferenciji, imaju 3 vezane pobede i 5 pobeda na poslednjih 6 mečeva. Do kraja regularnog dela za Dalas Maverikse je prioritet održati se na 3. mestu i na taj način izbeći Finiks Sanse do potencijalnog finala Zapada. U toj borbi glavni konkurenti su Golden Stejt Voriorsi (48-29), tim iz Kalifornije ima jednak broj pobeda i poraza kao i Maveriksi, ali slabiji međusobni skor. Ova utakmica u prestonici SAD-a je bitnija za Dalas, u preostala 4 meča, nakon ovog, Teksašani prvo idu na megdan aktuelnim prvacima Baksima, da bi onda imali relativno lak raspored i igrali sa Detroitom, Portlandom i San Antoniom.

Naš predlog je da će Dalas Maveriksi dati više od 115.5 poena u meču protiv Vašington Vizardsa, za tu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 2.21.

Ukupna kvota na tiketu za noć između petka i subote u kladionici Meridianbet iznosi 10.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.