IZNENAĐENJE VAS ČEKA U MERIDIANU: Evo šta je potrebno da odete na Svetsko prvnestvo u Kataru!

Tražite sredinu koja vam ostvara velike mogućnosti? Potraga se završava onog trenutka kada dobro obratite pažnju na ono što radi kladionica Meridian.

Pre svega želimo da vam ukažemo na jedan fenomenalan poklon, nakon čega dobijate priliku da se uključite u do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima.

Nećemo previše da dužimo, već ćemo odmah preći na stvar…

Kladionica Meridian je poznata po tome da vodi računa o svojim korisnicima, pogotovu kada je reč o novajlijama.

Prilikom otvaranja novog korisničkog naloga na meridianbet.rs dobijate poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Znamo, fenomenalna dobrodošlica, ali to nije sve! Odmah nakon registracije možete postati deo jednog veličanstvenog takmičenja.

Kladionica Meridian je od 1. aprila pokrenula promociju IGRAJ ZA KATAR, koja će onim najupornijim igračima koji pokažu najviše znanja omogućiti da krajem godine postanu deo spektakla kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Sve što treba da uradite jeste da odgovorite na dnevne izazove koji su u režiji kladionice Meridian, a evo šta je to spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 02.05: Neophodno je odigrati najviše tiketa! Dobitni tiketi vrede duplo više!

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.