OVAKVE PRILIKE SE NE PROPUŠTAJU: Jedan klik menja sve, zato postanite deo Meridianove porodice!

Najjača evropska fudbalska takmičenja su donela mnogo uzbuđenja, ali daleko od toga da smo videli sve, još uvek ima prostora za kvalitetne mečeve, kao i za jedan sjajan vikend tiket.

Kladionica Meridian je ponovo mislila na sve, ali pre nego što krenemo sa detaljnijim pregledom ponude za dane vikenda, imamo jedno važno obaveštenje.

Takmičenje IGRAJ ZA KATAR je dobilo svog prvog dobitnika koji se prethodnog meseca najbolje snašao u seriji dnevnih izazova. Međutim, promocija tek hvata ozbiljan zalet.

Šansa još uvek postoji da se preko Meridiana dokopate Mundijala, ali za tako nešto je potrebno da izdominirate u narednim danima i da na najbolji mogući način odgovorite na interesantne zadatke.

Igrači su do sada odgovarali na izazove iz oblasti sporta i slot igara, a sa takvom praksom se nastavlja i u budućnosti. Zato je dobro da pogledamo šta je to kladionica Meridian spremila za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 07.05: Neophodno je pogoditi najviše pobeda gostiju (konačan ishod 2). Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Kao što možete da primetite izazov je i više nego zanimljiv zato ako ste se sada odlučili da otvorite korisnički nalog i postanete deo takmičenja IGRAJ ZA KATAR, treba da znate da nema nikakvih problema.

Samo je potrebno da se registrujete na meridianbet.rs, jer vas na tom prvom koraku čeka dvostrki benefit.

Ne samo da ćete dobiti mogućnost da postanete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, već ćete kao poklon dobrodošlice dobiti BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kadjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Dok ne počnete da se takmičite za Mundijal za vas postoji jedna fenomenalna ponuda koja će vam omogućiti da napravite idealan vikend tiket, što će poslužiti kao sjajno zagrevanje.

Nećemo mnogo dužiti, već ćemo odmah krenuti sa mečevima koji će biti najinteresantniji u subotu i nedelju.

LIVERPUL – TOTENHEM, subota 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.70, dvojka 6.00

Fudbaleri Liverpula osokoljeni plasmanom u veliko finale Lige šampiona nastavljaju borbu za šampionski trofej u Premijer ligi.

Izabranici Jirgena Klopa se nalaze u odličnoj seriji od šest pobeda u nizu u svim takmičenjima, što predstavlja dobar „zalet“ za duel protiv jednog od najjačih timova u engleskom prvenstvu.

Totenhem je malo „štucao“ u poslednje vreme, ali rutinska pobeda nad Lesterom u prethodnom kolu podgrejala je nade da tim Antonia Kontea može da uđe u još jednu ludačku seriju.

Biće veoma interesantno, zato je topla preporuka da dobro obratite pažnju na pomenuti par.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.00

BETIS – BARSELONA, subota 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.05, iks 3.55, dvojka 2.25

Fudbaleri Barselone su imali izvesnih rezultatskih poteškoća nakon eliminacije u četvrfinalu Lige Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta, ali deluje da se tim sa „Kamp Noa“ polako oporavlja i vraća na pobednički kolosek.

Loša vest je što u goste idu ekipi koja se nalazi u dobrom raspoloženju zbog nedavno osvojenog Kupa Španije, koja na sve to mora da nastavi sa dobrim igrama kako bi nastavila borbu za direktan plasman u Ligu šampiona naredne godine.

Kombinacija je mnogo, a kome vi dajete prednost?

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.55

ARSENAL – LIDS, nedelja 19.00

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.60, dvojka 6.00

Vreme je za sudar dva tima koji se nalaze u totalno različitim situacijama pred sam kraj takmičenja u Premijer ligi. Arsenal trenutno drži četvrto mesto koje naredne sezone garantuje direktan plasman u Ligu šampiona.

Dok sa druge strane fudbaleri Lidsa imaju sezonu za zaborav. Tim sa „Eland rouda“ se nalazi na samo ivici ambisa, odnosno na jednom mestu daleko od zone ispadanja.

Pozicije na tabeli pokazuju da je pobeda imperativ za obe ekipe, što garantuje da ćemo videti ofanzivan fudbal od samog početka.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 1.70

ATLETIKO MADRID – REAL MADRID, nedelja 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.10, iks 3.55, dvojka 3.50

Real Madrid je na grandiozan način uspeo da se domogne velikog finala Lige šampiona, ali nema mnogo vremena za odmor budući da je nakon samo nekoliko dana na programu madridski derbi.

Istina, „kraljevski klub“ je već obezbedio titulu u španskom prvnestvu, ali nekada je važniji samo prestiž.

Kome vi dajte prednost?

Predlog za igru: X2

Kvota u Meridianu: 1.75

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.