SVE ZVEZDE NA JEDNOM MESTU: Meridian i poznate ličnosti u humanitarnoj misiji za što veći iznos donacija!

Već 20 godina, kompanija Meridian donacijama, humanitarnim radom i ulaganjem u zajednicu postavlja nove rekorde humanosti.

Ovo se posebno ogleda u podršci sportu na različite načine – sponzorstvima amaterskim i profesionalnim klubovima, donacijom dresova, sportske i tehničke opreme, ali i organizovanjem humanitarnih turnira i drugih sportskih takmičenja za pomoć mališanima koji boluju od opasnih i retkih bolesti.

Takav je slučaj i sa emisijom Meridian Penalty Challenge, koja se emituje na Meridian TV YouTube kanalu.

Meridian penalty challenge je zabavni YouTube serijal humanitarnog karaktera u kojem se poznate ličnosti takmiče u šutiranju deset penala. Svaka lopta koja odsedne u mreži znači i još jednu donaciju više u humanitarne svrhe.

Do sada je snimljeno 27 epizoda, a mnoge zvezde sporta i javne ličnosti do sada su se oprobale svojim šuterskim umećem i pokazale kakve su moralne veličine i van terena – Beli Preletačević, Milan Kalinić, čuveni trener Limeni, Srđa Knežević, Igor Rakočevič, Vaso Bakočević, Marlon Brutal, Maca Marinković i mnogi drugi doprineli su da Meridian u humanitarne svrhe, samo kroz ovaj turnir, donira preko dva miliona dinara.

Od sada, svaki gol „sa kreča“ donosi 2.000 RSD u humanitarne svrhe!

Zato zapratite YT kanal Meridian Sport i ispratite najhumaniju sportsku emisiju u regionu – Meridian Penalty Challenge!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.