Tip dana: Deri Siti – Riga: Može li Riga da iskoristi nešto slabije partije protivnika na domaćem terenu?

U četvrtak je veoma intereasntna ponuda za klađenje, a između ostalog ovaj dan nam donosi i početak kvalifikacija za drugo izdanje Lige konferencija.
Za vas smo ovog puta analizirali duel između Deri Sitija i Rige koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Deri Siti: Koliko može irski predstavnik?

Prošlu sezonu irskog šampionata su fudbaleri Deri Sitija završili na četvrtom mestu na tabeli što je između ostalog ovom timu donelo i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, što između ostalog i jeste bio primarni cilj.
Kada je ova sezona u pitanju, koja je uveliko u toku, Deri se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli koje je od ove sezone i posldenje koje donosi plasman u kvalifikacije za treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na gostovanju kod Bohimijana a bio je to duel na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju gostujući tim slavio sa 2:3.
Bila je to druga uzastopna pobeda za Deri Siti koji je pre toga slavio i na gostovanju kod Dablina kada je bilo 0:1, čime je trećeplasirana ekipa na tabeli još jednom svima pokazala da je najbolji gostujući tim u irskom šampionatu, sa skorom od čak sedam trijumfa, dva remija i samo dva poraza.
Ipak, isto tako treba napomenuti i da se Deri u poslednje vreme nikako ne snalazi na domaćem terenu, a poražavajuće zvuči podatak da je ovaj tim na pet poslednjih susreta kao domaćin bez trijumfa, pošto je trećeplasirani tim na tabeli u tom periodu doživeo čak četiri remija uz poraz od Dandilka, kada je bilo 1:2.
Poslednju pobedu na svom stadionu Deri Siti je ostvario još sredinom aprila protiv Dablina, ali je ona bila i više nego ubedljiva, pošto je taj meč završen rezultatom 7:1.

Riga: Gosti žele da ostanu neporaženi!

Poput Deri Sitija i Riga je prošlu sezonu završila na četvrtom mestu na tabeli, ali je svakako utisak da je ova ekipa mogla i morala dosta više, pogotovu ako uzmemo u obzir da je ovaj tim imao očajan finiš šampionata, pošto na pet poslednjih susreta u najkvalitetnijem rangu letonskog fudbala Riga nije uspela da ostvari niti jedan trijumf, što ih je svakako koštalo boljeg plasmana.
U kvalifikacije za Ligu konferencije letonski predstavnik ulazi u jednom lepom raspoloženju pogotovu ako uzmemo u obzir da gostuje kod tima koji ima ogromnih problema na svom terenu u poslednje vreme.
I u Letoniji se nacionalno prvenstvo uveliko igra, a u ovom trenutku se Riga nalazi na trećem mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Valmieru, pa je sva prilika da se ova simpatična ekipa ponovo neće uključiti u borbu za naslov prvaka.
Na poslednjih pet mečeva letonski predstavnik je ostvario tri trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz, ali treba napomenuti da su ta dva neuspeha došla u poslednja dva susreta, pa slobodno možemo govoriti o tome da forma Rige ide silaznom putanjom.
Kada su u pitanju partije na strani, u dosadašnjem toku šampionata Riga je odigrala deset mečeva na strani i ostvarila pet trijumfa, dva remija i tri poraza.
Međutim, treba napomenuti da je letonski predstavnik na poslednjih pet gostovanja ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, što je još jedan od razloga zbog čega fudbaleri Rige u veoma lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Ulog je ogroman, pa shodno tome ne treba ovde očekivati previše golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Deri Siti u poslednje vreme ima dosta problema na domaćem terenu i mišljenja smo da će to letonski predstavnik i te kako umeti da iskoristi zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.