DA LI STE SPREMNI ZA VELIKO FINALE? Iskoristite promo kvotu da Novak osvaja Vimbldon + SPECIJAL IGARA

Preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE 1.000 RSD, a onda iskoristite sjajnu kvotu 1.30 da Đoković osvaja Vimbldon!

Šampion se vratio – nakon turbulentne sezone, mnogi su praktično otpisali Novaka Đokovića, ali do sada smo naučili da je najjači onda kada mu je najteže!

Videli smo to mnogo puta, pa i u meču protiv Janika Sinera, kada je uspeo da nadoknadi zaostatak od 2:0 u setovima. Kao feniks se Novak podigao i još jednom pokazao da je najbolji na svetu, ma šta god ATP lista “rekla”.

Sada je vreme za novi veliki izazov i pokazatelj da se u potpunosti vratio tenisu – Nik Kirjos. Mnogi su u finalu očekivali još jednu borbu titana – duel Đokovića i Nadala, ali je Španac zbog povrede trubušnog mišića odlučio da se povuče sa Vimbldona. Ova odluka najviše je odgovarala Australijanacu, koji se praktično prošetao do finala i bez kapi znoja rezervisao meč sa Đokovićem.

Iako deluje da je ovakav ishod povoljan za srpskog asa, ne treba potceniti kvalitete Nika Kirjosa, koji će dati sve od sebe da osvoji prvi Grend slem u karijeri.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BONUSA

Ipak, Nole je Nole i sigurni smo da će nam prirediti još jedno spektakularno finale. A put do istog i nije bio baš tako lak.

U četvrtfinalu se mučio, ali na kraju eliminisao Sinera, a pre toga i Van Rajthovena, Miomira Kecmanovića, Kokinakisa i Kvona. U polufinalu je izbacio domaćeg igrača Norija i razočarao londonsku publiku.

No, zato i jeste došao na Vimbldon. Da obraduje one koji ga vole i eventualno rastuži one koji ga ne vole.

Podsećanja radi, Novak je titulu na Vimbldonu osvajao šest puta – 2011, 2014, 2015, 2018, 2019, 2021. godine, a sada se nadamo da ćemo ovde dodati i 2022. godinu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BONUSA

Ukoliko verujete u to da Novak može da osvoji novi trofej u Londonu i još jednom vidimo čuveno grickanje trave – pokažite to tako što ćete sastaviti navijački tiket jer ponuda je nikad bolja!

Gde i kako? Naravno, u Meridianu! Ova kladionica je dugi niz godina uz Đokovića i kao po pravilu za njegove mečeve donosi najveće kvote na svetu.

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus dobrodošlice 1.000 RSD, a onda iskoristite kvotu 1.30 da Đoković osvaja Vimbldon!

Ukoliko mislite da će pobeda Đokoviću pripasti posle pet setova uz rezultat 3:2, kvota je brutalna – 6.00!

Naravno, tu je i specijal igara za veliko finale:

UKUPNO ASOVA MANJE/VIŠE 1.85 (Granica 36.5)

UKUPNO DUPLIH GREŠAKA MANJE 2.00 / VIŠE 1.72 (Granica 8.5)

ĐOKOVIĆ UKUPNO WINNER-A MANJE/VIŠE 1.85 (Granica 34.5)

ĐOKOVIĆ PROSEČNA BRZINA PRVOG SERVISA MANJE/VIŠE 1.85 (Granica 184.5)

ĐOKOVIĆ UKUPNO NAPRAVLJENIH BREJKOVA MANJE 1.55 / VIŠE 2.30 (Granica 3.5)

Ostale igre iz specijala pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Ne čekajte više ni sekund – navijajte za Novaka, kladite se u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.