Priključi se takmičenju u Meridianu – osvoji put u Katar i brojne druge vredne nagrade!

Igraj za Katar – samo u Meridianu!

Košarka i tenis su ovih dana u centru pažnje, ali znamo da ima mnogo fudbalskih fanatika koji već sada odbrojavaju dane do početka Svetskog prvenstva, koje se u novembru održava u Kataru.

Vremena ima, ali kao što sigurno već znate – potražnja za kartama i smeštajem je neverovatna!

Sigurni smo da će brojni rekordi biti postavljeni, ali barem vi ne morate da brinete – Meridian vodi u Katar!

Verovatno ste već čuli za IGRAJ ZA KATAR – fantastičnu akciju koju sprovodi sportska kladionica Meridian i ako do sada niste imali sreće – ne brinite! Takmičenje i dalje traje, što znači da još uvek imate priliku da osvojite karte za utakmice i put u Katar!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS 1.000 RSD

Počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara.

Ispostavilo se da je kombinacija sporta i slota – dobitna, pa tako igrači svakoga dana rešavaju lake zadatke i sakupljaju poene da bi na kraju osvojili vredne nagrade. Pored glavne koja obezbeđuje kompletan put na Svetsko prvenstvo, tu su i milionske nagrade!

Nedavno smo videli da da je Meridian proglasio i trećeg dobitnika, a ako želite i vi da se pridružiš Predragu – ispratite jednostavna pravila:

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE OD 1.000 RSD, a onda se uključite u fantastično takmičenje i osvojite put u Katar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.