Tiket dana (ponedeljak, 18.07.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda nije baš kao prethodnih dana, ali za sastavljanje tiketa neće biti problema. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Odenze – Nordsjeland – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

U poslednjoj utakmici prvog kola novog prvenstva Danske Odenze dočekuju Nordsjeland. Prethodnom sezonom ni jedni ni drugi ne mogu da budu zadovoljni, izmakao im je plasman u Plej-of, pa su u tom drugom delu sezone uglavnom igrali nezanimljive utakmice, s obzirom da im opstanak nije bio ugrožen. Na kraju je Odenze završio na 8. a Nordsjeland na devetom mestu. Ambicije su sada veće, ali sudeći po mečevima u pripremnom peridu, veliko je pitanje da li će biti ostvarene. Odenze je pogubio sve kontrolne utakmice, dok je i ekipa iz Faruma bila većinom neuspešna, mada je imala i teže rivale. Ponovo su FC Kopenhagen i Mitjiland najjači u danskoj ligi, ali ko zna, možda neko i iznenadi. Što se tiče ovog meča, utakmice između ova dva rivala uglavnom su efikasne, pa verujemo da će i u novom šampionatu biti tako. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Grorud – Mjondalen – 2 @ 2.50 u Mozzartbet

Domaći tim još uvek nema pobedu u prvenstvu, ali je sakupio šest bodova zahvaljujući tome što je toliko puta odigrao nerešeno. Pored tih šest remija Grorud ima i osa m poraza, pa nije čudo što se nalazi na deobi poslednjeg mesta sa timovima Skeida i Stjordalsa pred ovo kolo. U četiri prethodna kola tim iz Osla je upisao isto toliko poraza, primivši čak 12 golova. U prošlom kolu poraženi su sa 4:0 protiv Songdala u gostima, zbog čega su sad i zvanično tim sa najslabijom odbranom u norveškoj drugoj ligi. Mjondalen je ispao iz elite i nadali su se u ovom klubu da mogu do ekspresnog povratka u društvo najboljih. Ispostavilo se da to nije tako lako izvodljivo, da je Bran bez konkurencije, a da je i za drugo mesto koje direktno vodi u prvu ligu, velika konurencija. Zato je Mjondalen tek na sedmom mestu posle 14 odigranih kola, ali treba reći da je pred ovo kolo imao samo četiri boda manje od drugoplasiranog Stabeka. Sve je loše krenulo za ovaj tim od pre šest kola, od kada nisu upisali pobedu. Imali su pet uzastopnih neuspeha, da bi taj crni niz prekinuli u prošlom kolu kada su remizirali protiv Asanea. Obe ekipe su u katastrofalnoj formi, ali je Mjondalen ipak kvalitetniji pa očekujemo njegovu pobedu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.50.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 4.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.