IZ MERIDIANA STIŽU NAJVEĆE KVOTE NA SVETU – FERENCVAROŠ 1.60, ČUKARIČKI 1.65

Preuzmi bonus i ispoštuj najjaču sportsku ponudu

Fudbal u punom jeku! Početak je nove sezone u mnogim prvenstvima širom Evrope, a do onog najslađeg – Lige petice – deli nas nepunih mesec dana. U međuvremenu, u toku su i kvalifikacije za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija, a sve to znači samo jedno – vreme je za dobitni tiket!

Kao i uvek, kladionica Meridian vam i ovog utorka donosi promo kvote i dve utakmice koje obavezno treba da stavite na tikete, ali pre toga – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i na vaš nalog stiže bonus dobrodošlice, bez dodatnih uslova, čak 1.000 RSD za online klađenje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Takođe, u toku je i promocija IGRAJ ZA KATAR – Meridian vodi igrače na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Više o tome saznajte na ovom linku.

A onda? Vreme je za dobitnu kombinaciju! Kvote su, tradicionalno, najveće na svetu i zato – dobro prostudirajte ponudu:

Sreda 20.00 Ferencvaroš – Slovan, kec 1.60

Šampion Mađarske protiv najboljeg tima Slovačke sastaće se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, sutra od 20 časova. Ferencvaroš je u prvoj rundi kvalifikacija u dva meča bio bolji od Tobola iz Kazahstana, u gostima je bilo 0:0, dok je u Budimpešti mađarski tim slavio sa ubedljivih 5:1.  Sa druge strane, Slovan je imao dosta muka protiv gruzijskog Dinamo Batumija. Dva puta je bilo 0:0, a onda je viđena nestvarna drama u produžecima. Dinamo je poveo, Slovan izjednačio, a plasman u narednu rundu obezbedio je golom u 123. minutu i to – direktno iz kornera! Veliki favorit u ovom dvomeču je Ferencvaroš, a u kladionici Meridian čekaju vas najveće kvote za prvi duel. Ako verujete u pobedu mađarskog tima, čeka vas kvota 1.60, za eventualni remi kvota je 3.95, dok je za trijumf Slovana 5.80.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Četvrtak 20.00 Rasing Union – Čukarički, dvojka 1.65

Čukarički ima odličnu priliku da stigne do trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Srpski klub će u četvrtak od 20 časova gostovati ekipi Rasing Union iz Luksemburga. Nema sumnje da su Brđani favoriti protiv tima koji je prošle sezone završio tek na sedmom mestu u domaćem šampionatu, ali je osvojio Kup savladavši najbolji tim Luksemburga Didelanž u finalu. Čukarički je u novu sezonu ušao porazom na domaćem terenu od TSC-a (1:4), ali je popravio utisak u drugoj rundi gde je trijumfovao protiv Novog Pazara u gostima (2:1). Bolji iz ovog dvomeča će u trećem kolu kvalifikacija imati pakleno težak zadatak – ići će na holandski Tvente. U kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote za ovu utakmicu. Ako verujete u pobedu Čukaričkog čeka vas kvota 1.65, kvota na eventualni remi je 3.65, dok trijumf Rasinga plaća kvotom 5.00.

*Napomena: kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku biti najviše rangirane

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.