SVE JE SPREMNO ZA FUDBALSKO LUDILO: Transfer “bombe” aktivirane, tu je i NAJVEĆI BONUS za dobitni tiket!

Sportska kladionica Meridian ti donosi bonus dobrodošlice od 1.000 RSD – sve što treba da uradiš jeste da se registruješ i spreman dočekaš početak fudbalske sezone!

Verujemo da su u kalendaru svih ljubitelja fudbala upisani važni datumi, odnosno početak najjačih liga na svetu, ali dok to čekamo – svi se zabavljamo “ludim” prelaznim rokom.

Neke “bombe” su već odjeknule, Robert Levandovski je bio glavna zvezda – pojačao je Barselonu, Erling Haland se preselio u Mančester, Luka Jović u Fiorentinu, a o Kristijanu Ronaldu se i dalje nagađa… 

Gde će Portugalac nastaviti karijeru i da li ćemo ga naredne sezone gledati u Mančester junajtedu – još uvek ne znamo, ali ono što znamo jeste da moramo spremni dočekati početak Liga petice!

Osim fudbalskim znanjem i najnovijim informacijama, moramo se “naoružati” i fantastičnim kvotama za online kladjenje i vrhunskim bonusima. 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

I jedno i drugo, sada više nije ni tajna, možete pronaći u Meridianu! 

Odavno smo navikli da sportska kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali uz to vas uvek časti i neverovatnim bonusima. 

Za početak, BONUS DOBRODOŠLICE sada iznosi čak 1.000 RSD i to BEZ USLOVA! 

Da, dobro ste pročitali. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijate neviđeni bonus! 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

A, ako ste već otvorili nalog putem aplikacije, ostanite na istom mestu, jer za svaki odigrani tiket putem Android, Huawei ili iOS aplikacije, bio on dobitan ili ne, dobijate bonus od 5%! 

Dakle, u Meridianu bonusi pljušte na svakom koraku! 

Registruj se i spreman dočekaj početak nikad uzbudljivije sezone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.