MERIDIAN PONOVO ČASTI: Za kraj meseca stiže BONUS BEZ USLOVA – 1.000 RSD je na tvom računu za samo par sekundi!

Sportska kladionica Meridian časti – registruj se i preuzmi bonus od 1.000 RSD!

Crvena zvezda i Partizan moraju još malo da sačekaju na svoje evropske izazove, ali bez obzira na to – fudbala ima na pretek.

Osim domaće Super lige, u toku su i kvalifikacije za Ligu šampiona, a one nam donose “brdo” zanimljivih utakmica. U sredu ćemo gledati šest mečeva, te neke od dobro poznatih timova poput Malmea, Dinama Kijeva, Fenerbahčea, Bodoa…

Četvrtak je rezervisan za kvalifikacije za Ligu konferencija, a tu već imamo i naše timove, Radnički Niš će dočekati Gziru, dok će Čukarički biti domaćin Rasingu iz Luksemburga. Ekipa sa Banovog brda je u prvom meču demolirala Luksemburžane, dok je Radnički igrao nerešeno, te oba srpska tima imaju veliku nadu da mogu doći do narednog kola.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Šta to sve znači za ljubitelje sportskog klađenja? Znači da su u igri najveće kvote, fantastični bonusi i neverovatna ponuda!

Gde? U Meridianu, naravno.

Pa, krenimo redom.

Najpre, ukoliko niste do sada, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to bez uslova!

Da, dobro ste pročitali, samo par klikova vas deli od super bonusa! Nema dodatnih uslova, niti “sitnih slova” i skrivenih poruka!

A, onda… Bacite pogled na fantastičnu ponudu koja vas čeka OVDE i sastavite svoj novi tiket!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.