Tiket za veče (subota, 20.08.2022)

tiket dana

Dan je bio uzbudljiv, ali mu još nije kraj. Da vidimo šta nam j preostalo od utakmica. Predložene kvote mogle bi biti minimalno promenjene.

Sasuolo – Leće – 1,2+ @ 2.09 u Meridianbet

Tim iz Ređo Emilije ubedljivo je poražen u Torinu od JUventusa, ali kada bi se utakmica ponovo pažljivo pogledala, zaključak bi bio da nije zaslužila takav poraz. Čak je Sasuolo bio opasniji u prvom delu, sve dok Vlahović i Di Marija nisu postigli golove kojima je meč i rešen. I Leće je imalo teškog rivala na startu, njima je u gostima bio Inter i sve je bilo u redu bukvalno do poslednjih sekunda meča kada je Damfris doneo trijumf ”neroazurima” od 2:1. Oba tima traže prve bodove u sezoni, Sasuolo je ostao bez Skamake, ali verujemo u njihov trijumf, uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.09.

Porto – Sporting – 1 @ 2.00 u Meridianbet

Pravi derbi čeka nas već u trećem kolu portugalske Primeire. Aktuelni šampion Porto dočekuje prethodnog prvaka Sporting iz Lisabona. Posle dva odigrana kola Porto ima maksimalnih šest bodova, pobedili su ”Zmajevi” Maritimo na Dragau i Vizelu na strani, dok je Sporting postigao šest golova, kao i Porto, ali ima četiri boda na kontu. Oni su u prvom kolu remizirali sa Bragom 3:3, da bi prošle sedmice ubedljivo slavili protiv ekipe Rio Ave. U prethodnoj sezoni oba duela završena su remijima, ali je POrto na kraju bio prvi sa šest bodova više od drugoplasiranog Sportinga. Biće vatreno u Portu, a mi smatramo da je domaćin bliži trijumfu. Za jedinicu se dobija koeficijent 2.00 u kladionici Meridianbet.

Antalijaspor – Trabzon – x2,0-3 @ 1.90 u Meridianbet

Budite oprezni kada je ovaj meč u pitanju. Gosti su svakako favoriti, ali ne zaboravite da kroz nekoliko dana igraju najvažniji meč u sezoni. U revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona u Istanbulu će dočekati FC Kopenhagen i pokušati da nadoknade gol minusa iz Danske. Bukvalno im sezona staje u tih 90 minuta, pa je sigurno da im gostovanje, ma kako bilo važno, u Antaliji nije u prvom planu. Domaći tim je odigrao dva teška meča, na svom terenu je poražen minimalnim rezultatom od Galatasaraja, ali je na isti način stigao do pobede protiv novajlije Umranijespora. Trabzon je dobio oba meča, prvi protiv Istanbulspora u gostima i onda protiv Hataja na svom terenu. Dali su tri, ajoš nisu primili gol. Neće ni sada biti mnogo golova, ali nas ne bi iznenadilo da domaćin stigne do boda. Naš predlog je dupla šansa na goste uz 0-3 gola. Za kombinaciju x2,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tikezu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 7.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.