Tiket dana (nedelja, 21.08.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda nam izgleda još bolje od jučerašnje. Igra se nekoliko zanimljivih mečeva u najjačim ligama, ali ne zapostavljamo i one nešto ”slabije”. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Vest Hem – Brajton – T12+ @ 2.35 u Mozzartbet

”Čekićari” su još bez osvojenog boda u novom prvenstvu i vreme je da se i oni ”upišu”. Nisu imali sreće na žrebu, pa su u prvom kolu ugostili aktuelnog šampiona Mančester Siti. Prošle sezone su iznenadili Gvardiolinu četu, malo je falilo da to ”Građane” košta titule, ali ovog puta Siti nije ništa rizikovao i golovima novajlije Erlinga Halanad stigao do prvog trijumfa. Poraz u drugoj rundi u Notingemu, protiv povratnika u elitu nakon pune 23 godine, nije se očekivao. Vest Hem nije igrao loše, četa Dejvida Mojesa imala je bezbroj prilika, čak i jedanaesterac, ali je Henderson odbranio udarac Deklana Rajsa. Prvu pobedu u novoj sezoni ”Čekićari” su ostvarili u kvalifikacijama za Ligu konferencija, savladali su Viborg iz Danske sa 3:1 i ostaje im da u četvrtak potvrde prolaz u grupnu fazu. ”Galebovi” su odlično startovali, na premijeri su pobedili Mančester junajted na Old Trafordu, a u drugom kolu su remizirali protiv Njukasla na svom Ameksu. Smatramo da je vreme za pobedu Vest Hema, ore svega zbog kvaliteta ovog tima. Ipak, odlučujemo se za golove, a za igru domaćin daje dva gola T12+ kvota je 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Bohum – Bajern – 2,4+ @ 1.93 u Mozzartbet

Bavarci sigurno nisu zaboravili Bohumu prošlosezonsko maltretiranje. Naime, prolestos je Bohum pobedio Bajern sa 4:2, a to što je šampion u jesen, u prvom delu prvesntva slavio sa 7:0, to mu nekako dođe kao normalno. Nije se događalo u poslednjoj deceniji često da neko da Bajernu četiri gola, uspebvalo je to Ajntrahtu i Dortmundu, ali se od Bohuma to nije očekivalo. Bavarci odlaze na ovo gostovanje posle dve ubedljive pobede u prvesntvu i jedne u Super kupu, pa se domaćinu ne piše ništa dobro. Bohum je u dodatnom problemu zbog lošeg starta, posle dva kola još uvek nemaju ni jedan bod i odmah su zadužili ”fenjer”. Sva je prilika da će i posle ovog kola čvrsto držati začelje tabele, jer ne vidimo način da pobede tim iz Minhena. Uz obaveznu dvojku dodajemo i četiri gola ukupno, možda Bohuma da bar jedan, a ako ne, daće Bajern sve. Za kombinaciju 2.4+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.93.

Rozenborg – Olesund – 1,2+ @ 1.55 u Mozzartbet

Obaveze koje ostali klubovi iz vrha tabele imaju u evropskim kvalifikacija, ekipa Rozenborga je iskoristila da im se primakne na tabeli. Osvajanje titule je daleko za ”Ruže”, davno su prošla vremena kada je pehar stanovao u ovom grdu, ali bi povratak u Evropu morao da bude izboren. Rozenborg je trenutno na četvrtom mestu, prvoplasirani Molde beži im osam bodova, što nije malo, ali su Bode/Glimt i Lilester itekako dostižni, s obzirom da imaju samo po tri boda više. Rozenborg je vezao četiri pobede, a prethodni put su poraženi još sredinom juna na gostovanju kod Lilestrema. Od tada su vezali osam utakmica bez poraza, uz šest pobeda i dva remija. Ovu dobru seriju će, ubeđeni smo, nastaviti i posle duela sa Olesundom. Povratnik u elitu je u krizi, nemaju pobedu na poslednjih pet mečeva, a u seriji su od tri uzastopna poraza. U prošlom kolu su poraženi na svom terenu od Havesunda i pali su na 11. mesto. Još uvek nisu direktno ugroženi, ali bi morali da prekinu niz bez pobede vrlo brzo. U prvom delu prvenstva meč između ove dve ekipe završen je bez golova, a sada će ih svakako biti i to više u mreži Olesunda. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.