VEČITI DERBI – NOVA EPIZODA: Izaberi stranu, iskoristi NAJVEĆE KVOTE i sastavi navijački tiket!

Na redu je novi večiti derbi, a sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu i neviđene kvote!

U srpskom fudbalu nema mira, ali jedno je sigurno – kada na red dođe “večiti derbi” – ništa drugo nije bitno!

Kako god Crvena zvezda i Partizan igrali, kakve god rezultate nizali, dovodili “prava” pojačanja ili ne, kada se derbi približi – sve se zaboravlja, a kod svih navijača naviru posebne emocije.

Malo šta se u svetu sporta može porediti sa srpskim “večitim derbijem”, a pred nama je još jedan, koji u velikoj meri može uticati na ishod čitave sezone oba kluba. Znamo da je rano tako nešto prognozirati, sezona je praktično tek startovala, ali kako Zvezda već ima solidnu prednost, jasno je da Partizan mora da ide na sve ili ništa.

Crno-beli na svom stadionu dočekuju aktuelnog šampiona Srbije u okviru devetog kola Super lige Srbije, meč je na programu večeras od 20 časova, a šta možemo očekivati?

REGISTURJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Sigurni smo da ste svi u toku sa najnovijim informacijama i promenama trenera na obe strane Topčiderskog brda. Gordan Petrić je po dolasku u Humsku već doneo neke promene, ostvario i plasman u grupnu fazu Lige konferencije, ali činjenica je da se crno-beli i dalje muče, što smo videli i u duelu protiv Radničkog iz Kragujevca.

Ali, i na drugoj strani se pre samo nekoliko dana dogodio pravi šok. Tek što je Crvena zvezda saznala rivale u Ligi Evrope – ostavku je podneo Dejan Stanković.  Nisu crveno-beli dugo čekali, na klupu je seo nekadašnji pomoćni trener, Miloš Milojević, koji je uz dosta muke, uspeo da savlada Javor. Dakle, obe ekipe su u fazi velikih promena.

Međutim, prethodnih godina smo se mnogo puta uverili da sva statistika, forma, predviđanja i očekivanja brzo padnu u vodu kada se radi o “večitom derbiju”. Srce, hrabrost, požrtvovanost i veća želja za pobedom često odnesu prevagu, a koja strana će se ovog puta radovati?

Navijački ili objektivno – verujemo da imate svog favorita, a ako je tako – na pravom ste mestu, jer ukoliko ste u pravu možete ozbiljno zaraditi! Kako?

Tako što ćete spojiti fudbal i online kladjenje, što ionako, rekli bismo, ide jedno uz drugo. Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajan SPECIJAL IGARA za novi “večiti derbi”, pa možete prognozirati pobednika, ali i iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za još mnoštvo igara.

REGISTURJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Evo i nekoliko primera:

1. Način prvog gola:

slobodan udarac – kvota 20

gol glavom – kvota 5.00

autogol – kvota 22

penal – kvota 10

2. Rezervni igrač daje gol – kvota 2.50

3. Het-trik na meču – kvota 20

4. GG Gol glavom na meču – kvota 20

5. Crveni karton i penal – kvota 9.00

Dakle, kao što znamo – očekuje nas pravi fudbalski spektakl, a sve to možete dodatno “začiniti” uz jedan NAVIJAČKI TIKET koje sastavite u Meridianu!

Ukoliko verujete u pobedu Crvene zvezde – iskoristite kvotu 2.45 na pobedu izabranika Miloša Milojevića, a ako ipak verujete u trijumf domaćeg tima – čeka vas kvota 3.20.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.