PIKSIJEVI ORLOVI LETE KA NOVOJ POBEDI: Švedska stiže u Beograd – podrži Srbiju i sastavi PATRIOTSKI tiket!

Srbija na novom ispitu – Meridian donosi bonus za patriotski tiket!

Izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje još samo dva okupljanja ove godine, a glavno je naravno za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Pre toga ostaju dve utakmice u Ligi nacija, a prvi  meč je u Beogradu. Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Švedsku na stadionu “Rajko Mitić” u okviru grupne faze Lige nacija.

“Orlovi” će imati šansu da se, ukoliko pobede u toj utakmici, plasiraju u elitnu grupu ovog takmičenja, što bi bilo idealno pred odlazak na Mundijal.

Što se tiče sastava, Piksi nije menjao nosioce igre, ali će biti novih imena, kao što su defanzivac Almerije Srđan Babić i dva mlada talentovana fudbalera Crvene zvezde – Strahinja Eraković i Stefan Mitrović.

Švedska je izuzetan i težak rival i taj meč će biti značajan da bi se ekipa još više ujedinila pred novembarski i decembarski izazov u Kataru.

Shodno tome, motiva sigurno neće nedostajati.  Srbija je trenutno na drugom mestu iza Norveške, sa tri boda manje. Ukoliko pobedi, poslednje kolo će odlučivati o konačnom ishodu.

A, o vašoj sudbini – možete odlučivati baš vi! Sigurni smo da ćete pomno pratiti večerašnji meč, a uz to možete i ozbiljno zaraditi!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Kako? Tako što ćete se, za početak, registrovati na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda preuzeti fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Šta nakon toga? Ostanite na istoj adresi, jer vas čeka sjajna ponuda i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Kada se radi o večerašnjem meču, Srbija je apsolutni favorit ibukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.95 na pobedu Piksijevih “Orlova”.

Iskoristi je i sastavi novi PATRIOTSKI TIKET!

Podsetimo, utakmica između Srbije i Švedske je na program u subotu od 20 časova i 45 minuta u Beogradu, na stadionu “Rajko Mitić”, a do tada – uživaj u omiljenoj poslastici: online kladjenju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.