Tiket dana (nedelja, 25.09.2022)

Tiket dana

Ovogodišnje izdanje Lige nacija približava se kraju. Igra se poslednje kolo u svim grupama, a večeras ćemo saznati pobednike grupa 1 i 4 u diviziji A. Predožene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Austrija – Hrvatska – GG3+ @ 2.47 u Meridianbet

Ko bi mogao da pretpostavi, posle prvog kola, da će situacija na tabeli ove grupe pred poslednje biti takva da Hrvati budu prvi a Austrijanci četvrti. Tada je Austrija slavila u Osijeku sa čak 3:0, golovima Arnautovića, Gregorića i Šlagera i izgledalo je da se stvari menjaju, a da će austrijski tim, koji ima sijaset odličnih fudbalera, biti prijatno iznenađenje. Međutim, nakon toga su oni osvojili samo još jedan bod, i to na svom terenu protiv Francuske, dok su poraženi dva puta od Danaca i u četvrtak na Parku Prinčeva od aktuelnih svetskih prvaka. Sada su poslednji na tabeli i ako ne pobede Hrvatsku ispašće u B diviziju iz koje su stiglu u ovu najjaču. S druge strane Hrvati su se, i pored očajnog starta, brzo povratili i sa tri vezane pobede iza sebe preuzeli čelo tabele. Imaju ”kockasti” 10 bodova, ali ako ne pobede u Beču, a Danska dobije Francusku, ostaće bez prve pozicije. Trijumf nad Dancima u četvrtak bio je izuzetno važan, pa sada sve zavisi isključivo od njih. Ralf Rangnik, novi selektor Austrije, pokušaće da ostavi svoju ekipu u A diviziji, ali se pitaju i Hrvati. Bod ne odgovara ni jednima ni drugima, pa verujemo u otvorenu i efikasnu igru. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.47 u kladionici Meridianbet.

Vels – Poljska – 0-2 @ 1.69 u Meridianbet

Poljska odavno nije vezala dva poraza na svom terenu kao u ovom ciklusu LIge nacija. Oni su u prvom kolu pobedili Vels sa 2:1 kao domaćini, ali su u dva prethodna kola izgubili i od Belgije i od Holandije. Levandovski i drugovi imaju 4 boda na kontu i potreban im je bod u Kardifu da bi opstali u diviziji A. Njihov direktni rival, selekcja Velsa, mora da pobedi da bi izbegao ispadanje, a za sada imaju samo bod osvojen u meču protiv Belgije na svom terenu. Najbitnije je za obe selekcije da će se naći na narednom Mundijalu do koga su stigli kroz Plej-of. To je posebno bitno za Velšane koji na Svetskom prvenstvu nisu igrali pune 64 godine. ”Zmajevi” su u finalu baraža pobedili Ukrajinu i sa nestrpljenjem čekaju start najveće smotre fudbala. Naravno da im je važno da ostanu u društvu najboljih reprezentacija u Ligi nacija, a za to im je neophodna pobeda nad Poljskom u Kardifu, makar i sa golom razlike. Gosti će obratiti pažnju na svoju mrežu, njima i bod odgovara, pa odigrajte na malo golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.69.

Luksemburg – Litvanija – 1 @ 1.72 u Meridianbet

Govorili smo da Luksemburg ima ozbiljnu reprezentaciju i da se nije dogodilo da u ovoj grupi bude jedna Turska, verovatno bi oni lako prošli u B diviziju. Ovako, moraće na to da sačekaju do narednog ciklusa, a sada se moraju zadovoljiti drugim mestom i činjenicom da su jedini uspeli da ostanu neporaženi protiv Turske. To se dogodilo u četvrtak u Istanbulu, a Luksemburg je tri puta vodio 1:0, 2:1 i 3:2, ali su Turci na kraju spasili bod. Tako je Luksemburg iz pet utakmica osvojio 8 bodova, imaju pet manje od Turske i nemaju šansu da ih prestignu. Njihov poslednji rival, selekcija Litvanije, nalazi se na začelju sa samo jednim bodom i sigurno ispada u najslabiju diviziju. Taj jedini bod osvojili su u prošlom kolu kada su remizirali sa Farskim Ostrvima na svom terenu i tada su prokockali poslednju šansu da barem preskoče Farane na tabeli. U prvom okršaju ova dva rivala u litvaniji Luksemburg je slavio sa 2:0 i ubeđeni smo da ni sada neće imati problema da dođe do pobede. Za jedinicu se dobija kvota 1.72 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.