Tiket za veče (subota, 08.10.2022)

tiket dana

Subotnje veče nudi nam sasvim dovoljno utakmica da sastavimo tiket i nadamo se dobitku. Ovo je naš predlog. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Bolonja – Sampdorija – 1 @ 2.10 u Meridianbet

Ovo je sudar dva tima koji od skoro imaju nove trenere. Bolonja je umesto Siniše Mihajlovića dovela Tijaga Motu, ali nekog velikog pomaka nema, čak su jedini trijumf ostvarili u utakmici u kojoj i nisu imali trenera na klupi, bilo je to protiv Fiorentine. Sa Motom su izgubili od Empolija na Renato Dalari i od Juventusa u Torinu. Sada se Bolonja nalazi tek na 17. mestu sa samo šest bodova. Sve u timu zavisi od Marka Arnautovića, fudbalera koji je postigao svih šest golova za Bolonju u prvih 8 kola. Novi trener Sampdorije je Dejan Stanković i meč u Bolonji biće prvi za njega na klupi slavnog đenovskog kluba koji se nalazi na dnu tabele sa samo 2 boda iz osam utakmica. Sampa je uz Kremoneze jedini tim koji nema pobedu i uprava je morala da smeni Marka Đampaola nakon bruke protiv Monce u prošlom kolu. Očekujete rovovsku borbu, ali nam deluje da je Bolonja bliža uspehu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.10.

Hetafe – Real Madrid – 2,2+ @ 1.80 u Meridianbet

U madridsko predgrađe stiže tim iz centra prestonice. Real gostuje kod Hetafea posle pobede nad Šahtjorom u Ligi šampiona, ali i remija sa Osasunom u prethodnom kolu La Lige, što je bio prvi meč koji nisu dobili u prvenstvu Španije. Na taj način su lidersku poziciju prepustili Barseloni, ali oba tima imaju po 19 bodova, samo Katalonci malo bolju gol razliku. Hetafe je odigrao dve odlične utakmice, prvo su pobedili Sosijedad na svom terenu, a onda i Osasunu u Pamplon. Sve su upropastili porazom od Valjadolida na domaćem terenu u prošlom kolu. Na tabeli su pre ovog kola bili na 14. mestu, a imaju sedam osvojenih bodova. U prethodne četiri sezone Real je samo jednom slavio na ovom stadionu, pa je sigurno da ga ni sada ne očekuje lak posao. Ipak, Madriđani izgedaju odlično ove sezone, vratio se i Benzema i smatramo da će uspeti da pobede, i to uz bar dva data gola. Za 2,2+ kvota je 1.80 u kladionici Meridianbet.

Jang Bojs – Sent Galen – GG4+ @ 2.26 u Meridianbet

Ekipa iz Berna prvi je favorit za osvajanje titule šampiona u Švajcarskoj i povratak pehara u svoje vitrine nakon jedne sezone u kojoj je prvak bio Cirih. Pre toga su ”mladi momci” četiri puta uzastopno bili najbolji u Superligi Švajcarske, a i sada su vodeći na tabeli ispred Serveta i Sent Galena. Upravo Sent Galen dolazi u Bern i to posle dva uzastopna poraza, prvo od Siona na svom terenu, pa od Bazela u derbiju prethodnog kola. Taj meč je Sent Galen izgubio sa 3:2, ali je veći deo odigrao sa manje fudbalera na terenu. Sada im Jang Bojsi beže pet bodova i u slučaju poraza u Bernu to će biti velikih osam. Ovo je drugi okršaj ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, prvi je dobio Sent Galen sa 2:1, a taj duel odigran je pre nešto više od mesec dana. Uvek igrajte na golove kada se sastaju ove dve ekipe, a naš predlog je Gol-gol uz bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.26.

Hamburger – Kajzerslautern – 1x,4+ @ 2.85 u Meridianbet

Čini nam se da je ovo sezona velikog povratka Hamburgera u Bundesligu. Sve ide kako treba, ali ruku na srce tako je bilo i prethodnih sezona pa su uspevali da sve upropaste na kraju. Sada HSV vodi na tabeli Cvajte, ima 24 boda iz 10 utakmica, a u seriji je od pet uzastopnih pobede. Do poslednje su došli golom u sudijskoj nadoknadi na gostovanju u Hanoveru. Hamburger ima osam pobeda i dva poraza, a oba puta je poražen na svom terenu, prvo protiv Hanze a onda i protiv Darmštata. Kajzerslautern je takođe bivši šampion ove zemlje, ali su se oni proletos vratili tek u Cvajtu posle dugog boravka u trećeoj ligi. Na početku ove sezone igraju promenjivo, ali retko gube. Imaju samo jedan poraz, manje i od lidera, ali su čak šest puta remizirali. Ne treba uzimati tabelu zdravo za gotovo, biće ovo pravi spektakl sa prepunim tribinama i sve je moguće. Ipak, domaćin je bliži uspehu ali se mi ograđujemo duplom šansom1x uz dosta golova. Za 1x,4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 24.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.