Tiket dana: Poeni igrača

U Evroligi se večeras završava 3. kolo, ali već sutra kreće naredno. Na programu su samo tri meča, a pokušaćemo da odigramo popularnu igru pogađanja poena košarkaša. Predložene kvote i granice moguće je menjati.

Tamir Blat (Alba) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Izraelac je maksimalno, barem u Evroligi, iskoristio izostanak Eriksona i na prva dva meča imao odličan učinak. Tamir Blat je sin čuvenog Dejvida Blata, a već drugu sezonu igra u Albi. Na početku ove dobio je veće poverenje treera Izraela Gonzalesa, protiv Partizana je postigao 16, a protiv Olimpije u Milanu 13 koševa. Sve viš provodi vremena na parketu, više od 30 minuta je igrao u gradu mode, a u ponedeljak je još duže igrao u trijumfu nad Bonom u Kupu Nemačke, kada je ubacio 23 koša. Verujemo da će uspeti da prebaci grancu od 9,5 poena i protiv Panatinaikosa i da će imati još jedan dvocifren učinak. Koeficijent za (+) poene u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Arturas Gudaitis (Panatinaikos) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Litvanski centar bio je izuzetno zapažen u prva dva kola Evrolige u kojima je njegov Panatinaikos zabeležio pobedu nad Zvezdom u Beogradu i izgubio od Reala u Atini. Gudaitis je prošlu sezonu započeo u Zenitu, zatim prešao u Napoli, a letos je stigao kod Dejana Radonjića u Pao. Bio je konstantan u prva dva kola, oba puta je imao dvocifren košgeterski učinak, a u Beogradu je postigao 12 koševa. Nije igrao mnogo, tek nešto više od 17 minuta po meču, što je i logično jer nije startni centar, već menja Jorgosa Papajanisa. Njih dvojica uglavnom dele minutažu, a mi očekujemo da Gudaitis svojim iskustvom uspe da se nadmeće sa gorostasnim Kumanđeom i odličnim Sikmom. Granica je 7,5 poena, a naš predlog je (+) sa koeficijentom 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ben Bentil (C. Zvezda) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Ako je neko ostavio pozitivan učinak u ekipi Zvzede na početku sezone to je snažni krilni centar Ben Bentil. Ovaj košarkaš je stigao iz Olimpije iz Milana, tamo je u proseku igrao deset minuta manje nego u Zvezdi, a postizao je samo 5,5 poena po meču. Sada ubacuje vipe od 15 prosečno u Evroligi, a dvocifren je i u regionalnoj ABA ligi. Zvezda ima širok roster pod koševima, tu su i Hasan Martin, Miroslav Raduljica, Filip Petrušev i Luka Mitrović, ali mislimo da će Jovanović snažnom Kotsaru najčešće suprotstavljati Bentila. Košarkaš iz Gane može snagom da parira Estoncu, ali i da ubaci više od 10,5 koševa, koliko mu je granica u kladionici Mozzartbet. Za (+) poene kvota je 1.85.

Saša Vezenkov (Olimpijakos) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Bugarski reprezentativac kao lokomotiva vuče Pirejce na početku sezone. Saša Vezenkov je u pobedama protiv Barselone u Blau Grani i Žalgirisa u Atini bio najefikasniji pojedinac. Njegov prosek je 21,5 poena, što je više od 8 koševa u proseku u odnosu na kompletnu prethodnu sezonu. Naravno da će ovaj procenat padati, ali je jasno da će Vezenkov biti udarna igla trenera Barcokasa. Ima Olimpijakos odličan tim, tu su iskusni Slukas, Volkap, Kenan, Bolomboj i Larencakis, ali je prva napadačka opcija Vezenkov. Granica za poene na njega pred gostovanje u Madridu je visoka, ali smatramo da će i protiv ”kraljevskog kluba” uspeti da bude u plusu. Za više od 15,5 poena kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.