Tiket dana (sreda, 16.11.2022)

Tiket dana

Utisak je da je u sredu nešto bogatija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta analizirali nekoliko veoma interesantnih susreta.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Poljska – Čile – GG @ 2.05 u Maxbet

Sreda nam donosi pregršt prijateljskih mečeva u sklopu priprema reprezentacija za Mundijal koji će početi za nekoliko dana, a jedan od tih duela se igra u Varšavi gde će snage odmeriti Poljska i Čile.
Poljaci su uspeli da dođu do plasmana na Svetsko prvenstvo i to pošto je ova selekcija trijumfovala nad Švedskom u baražu.
Fudbaleri Poljske savladali su Šveđane posle šest uzastopnih poraza u međusobnim duelima, prvi put od avgusta 1991. golovima Levandovskog iz penala u 49. i Zjelinskog u 72. minutu.
U Ligi nacija četa Česlava Mihnijeviča je na kraju završila na trećem mestu na tabeli prve divizije uz sedam osvojenih bodova, a poslednji zvanični meč je ova selekcija odigrala na gostovanju kod Velsa, kada je bilo 0:1.
U goste im dolazi Čile koji mimo svih očekivanja nije uspeo da se plasira na Mundijal, pošto je ova selekcija na kraju zauzela tek sedmo mesto na tabeli.
U kvalifikacijama su Arturo Vidal i drugari odigrali osamnaest mečeva i ostvarili samo pet trijumfa, četiri remija i čak devet poraza.
Poslednji zvanični meč je nekadašnji šampion Južne Amerike odigrao sa domaćinom Svetskog prvenstva, a taj duel između Katra i Čilea je završen rezultatom 2:2.
Poljaci žele da pobedom na ovom meču na najbolji mogući način otputuju za Katar, dok će Čileanci učiniti sve da se iskupe svojim navijačima za nešto slabije partije u poslednje vreme, pa je realno da probate sa igrom GG za koju je Maxbet pripremio koeficijent 2.05.

Den Hag – Roda – 4+ @ 2.70 u Maxbet

Drugi meč koji smo za vas ovog puta analizirali u tiketu za sredu, nam dolazi iz holandske druge lige gde će Den Hag ugostiti Rodu.
Den Hag se nakon petnaest odigranih mečeva nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli i sigurno je da smo dosta više očekivali od ove ekipe.
Do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao petnaest mečeva u drugom po kvalitetu rangu holandskog fudbala i ostvario samo četiri trijumfa, isto toliko remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je Den Hag remizirao na gostovanju kod dvanaestoplasiranog Telstara, a taj meč je mimo svih očekivanja završen bez golova.
U goste im ovog puta dolazi Roda koja trenutno zauzima deveto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasirani Venlo, a poznato je da će na kraju regularnog dela šampionata osam najboljih ekipa ući u doigravanje.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao petnaest mečeva u prvenstvu i ostvario šest trijumfa, isto toliko poraza i samo tri remija.
U prošlom kolu je Roda odigrala loš meč na svom terenu protiv Helmonda, na kom je gostujuća ekipa slavila sa minimalnim rezultatom.
I jedni i drugi žele da se iskupe svojim navijačima za poprilično loše partije u poslednje vreme, a sve to nam potencijalno može doneti veliki broj golova, što svakako nije retkost u međusobnim susretima između ova dva tima, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.70.

Farense – Trofense – 1 @ 1.48 u Maxbet

Poslednji meč koji smo pripremili za vas za dnevni tiket nam dolazi iz portugalske Segunde, gde će Farense ugostiti Trofense.
Farense igra zaista sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli Segunde koje kao što je to dobro poznato na kraju šampionata donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
Do sada je drugoplasirani tim na tabeli odigrao dvanaest mečeva u prvenstvu i ostvario sedam trijumfa, četiri remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Moreirensea, koje se između ostalog u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli i glavni je kandidat za plasman u Primeiru.
Što se tiče Trofensea, ova ekipa je jedno od većih razočarenja ovogodišnjeg izdanja Segunde, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i ukoliko se nešto drastično ne promeni sva je prilika da ćemo ovaj tim naredne sezone gledati u trećoj ligi.
Do sada je Trofense odigrao dvanaest mečeva u Segundi i ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i čak osam poraza, a poražavajuće izgleda podatak da je ova ekipa na pet poslednjih susreta bez trijumfa, pošto je u tom periodu pretposlednji tim na tabeli doživeo čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Trofense poražen na gostovanju kod Akademike Vizeu, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Nemamo nikakvu dilemu kada je prognoza za ovaj meč u pitanju, i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.48.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Maxbet iznosi 8.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.