Tiket dana: Poeni igrača

Pet utakmica na programu je večeras u 8. kolu Evrolige. Evo predloga za učinak košarkaša. Predložene kvote i granice važile su u trenutku pisanja predloga.

Janulis Larencakis (Olimpijakos) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Pirejci su izvanredno startovali, ređali su pobede na teškim gostovanjima u Španiji ali su onda doživeli dva uzastopna poraza. Prošle sedmice su slavili protiv Partizana i u boljem raspoloženju putuju u Minhen. Selekcija Helena ostvarila je veoma važan trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket protiv Belgije na strani, čime su poništili poraz od Letonije na domaćem parketu. Jedan od junaka pobede u Belgiji bio je bek Olimpijakosa Janulis Larencakis koji je ubacio 20 poena. Ovaj igrač igra odlično ove sezone, jeste malo u senci fantastičnog Vezenkova, kao i ostali iz grčkog tima, ali sa 9,4 poena prosečno, za samo 17 minuta na parketu, spada u red boljih u timu Pirejaca. Partizanu je dao 14 koševa, a najbolji učinak imao je protiv Žalgirisa sa 15. Očekujemo da protiv Bajerna prebaci granicu od 7,5 koliko je ponuđeno u kladionici Mozzartbet. Za (+) poene kvota je 1.85.

Kris Džons (Valensija) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Američki bek sa pasošem Jermenije stigao je letos u Valensiju iz francuskog Asvela. U vilerbanu je igrao odlično, posebno u Evroligi u kojoj je postizao više od 13 poena prosečno. Taj učinak je dodatno popravio u španskom ligašu iako prosečno provodi manje vremena na parketu. Posle 7 utakmica najbolji je strelac tima sa više od 16 koševa po meču, ali i sa najviše minuta na parketu. Hendikep zbog neigranja Kubanca Rivera, drugog strelca ekipe, protiv Monaka u prošlom kolu, u poptunosti je nadomestio Džons i sa 27 koševa gotovo sam savladao Kneževe. U odličnoj je formi, samo je u jednom meču od 14, koliko je odigrao u ACB ligi i Evroligi, postigao jednocifren broj poena i uvereni smo da će biti uspešan i protiv Virtusa u Bolonji. Granica u kladionici Mozzartbet je na 15,5 poena, a za (+) je koeficijent 1.85.

Valter Tavares (Real) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.95 u Mozzartbet

Prvi centar Reala je nešto slabije odigrao protiv Efes ali je uskočila njegova alternativa Vensan Poarije koji je, uz Gabrijela Deka, sa 13 poena bio najefikasniji. Tavares je ubacio 8 koševa pa je sada njegov prosek u Evroligi 10,9. Uz to je i najbolji skakač tima i velika je prednost Madriđana pod koševima u okršajima sa ostalim evroligaškim timovima. Mateo Ćus ga dosta drži na parketu, Tavares igra prosečno više od 26 minuta, a to je malo i posledica izostanka trećeg centra, mladog Ndiajea. Alba će gorostasnom centru sa Zelenortskih Ostrva suprotstaviti Kumanđea koji je visok 223, tri santimetra višeg od Tavaresa. Biće to zanimljiv okršaj u kome je prednost na strani Realovog igrača, pre svega zbog iskustva u Evroligi. Granica je na 11,5 poena i verujemo da će Tavares uspeti da je preskoči. Koeficijent je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Džejlen Smit (Alba) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Plejmejker hrvatske reprezentacije odigrao je najbolji meč ove sezone u prošlom kolu Evrolige protiv Bajerna. Ni njegovih 20 poena nije bilo dovoljno Albatrosima da pobede ekipu iz Minhena i sada je sigurno da su Berlinci u krizi. Počeli su odlično, upisali tri pobede na stratu, ali su sada u seriji od četiri uzastopna neuspeha. Džons je propustio nekoliko utakmica zbog povrede lista, čak tri u Evroligi, a vratio se početkom ovog meseca. Protiv Žalgirisa je ubacio 14, a protiv Bajerna 20 koševa, ali su oba meča Berlinci izgubili. Protiv Reala će za direktnog rivala imati dvojicu veterana, Serhija Rodrigeza i Serhija Ljulja, pa verujemo u još jednu njegovu efikasnu partiju s obzirom da ova dvojica nisu poznati kao vrsni defanzivci. Granica za Džejlena Smita u kladionici Mozzartbet iznosi 11,5 koševa, a za (+) je kvota 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 12.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.