NAJJAČI BONUS NA PLANETI – REGISTRUJ SE: ČEKA TE 2.000 DINARA I 200 POKLON SPINOVA!!!

Ako si nov u svetu sportskog klađenja i slot/live dealer igara vreme je da se REGISTRUJEŠ U MERIDIANU! Preuzmi dozu savršenih bonusa!

Za sve ljubitelje sportskog klađenja i slot/live dealer igara Meridian je pripremio savršen POKLON DOBRODOŠLICE! Ako je i bilo dileme, sada je više nema! Samim trenutkom REGISTRACIJE osvojićete 2.000 DINARA BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure.

Proces registracije je veoma lak, a potrebno je samo da ispratite naredna tri koraka:

Posetite sajt meridianbet.rs

Kliknete na polje registracija

Popunite registracionu formu

Vaša žurka počinje odmah nakon toga, čak i bez deponovanja sredstava na svoj korisnički nalog.

Bonus za sportsko klađenje vam stoji na raspolaganju 24 ČASA od trenutka registracije.

Ove subote nas očekuje početak eliminacione faze Svetskog prvenstva u Kataru. Holandija i SAD-a su za sada neporažene ekipe, ali nakon međusobnog duela jedna ekipa će napustiti Katar pognute glave!

Holanđani su blagi favorit i već su viđeni učesnici četvrtfinala. Da li će opravdati ulogu favorita? Odaberite svoj tip i stavite ga na tiket! Ovaj duel miriše na golove!

Dobijeni bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Nakon toga se možete zabaviti igrajući slot Maya’s Treasure. Pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada.

Poseti Meridian i uživaj u vrhunskim bonusima!

3 Comments

  1. Mislim da ne postoji niko ko vec nije iskoristio ove bonuse koje meridian konstantno daje.I ostali dele ali ja njihove uslove ne mogu ni do pola da ispunim,zato meridian i jeste po meni najaca klajdza

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.