SPREMNI DOČEKAJTE ČETVRTFINALE MUNDIJALA: Sastavi tiket u Meridianu, pogovdi najveću kvotu i osvoji sjajne poklone!

Pogodi najveću kvotu i nagrade su tvoje!

Svetsko prvenstvo ulazi u svoju završnu fazu i već nam garantuje fantastične duele i majstorske poteze nekih od najvećih fudbalskih zvezda današnjice.

Na redu su četvrtfinala, a fudbaleri najboljih selekcija će se pobrinuti da vam prirede sportski užitak, a kladionica Meridian se pobrinula da sve to “začini” fantastičnom ponudom u vidu SPECIJALA ZA MUNDIJAL, koji sadrži NAJVEĆE KVOTE i vrhunske bonuse za online kladjenje!

A, kada sve to iskoristite i sastavite mundijalski tiket – možda vam baš on donose vredne nagrade!

Naime, Meridian je razvio novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU – nagrade su vrhunske: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje – čeka na vas!

Šta je potrebno da uradite? Da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i odigrate tiket. U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu pet, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

9 Comments

  1. Sa ovako sjajnim kvotama u Meridianu nije tesko ubosti neku veliku kvotu,zato verujem da ce biti zestoka konkurencija za nagrade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.