Tiket dana: Poeni igrača

Utakmicama u Istanbulu, Atini, Valensiji i Madridu završava se 17. kolo, samim tim i prva polovina regularnog dela takmičenja u Evroligi. Evo našeg predloga za košarkaše. Kvote i granice podložne su izmenama.

Nando De Kolo (Asvel) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Najbolji deo svoje karijere De kolo je proveo uMoskvi i Istanbulu. gde je igrao u dresu Fenera. Sada se vraća u ovaj grad ali u dresu Asvela. Rival timu iz Vilerbana je aktuelni šampion Evrope Anadolu Efes. Francuski tim ima 6 pobeda u prvih 16 kola, u pršlom su napravili veliki kiks porazom od Albe na svom parketu i to će morati negde da nadoknade ako žele da ostanu u trci za plasmanom u Top 8. Nando De Kolo je najbolji igrač ovog tima i pored činjenice da nije više tako mlad. Ove sezone u Evroligi ubacuje prosečno 13,3 poena uz 3,5 asistencija i 2,5 skokova. Nije igrao samo na jednom meču, onom u Beogradu protiv Zvezde. Sigurno je da će biti motivisan protiv najvećeg rivala svog bivšeg kluba i očekujemo da prebaci svoj ovosezonski prosek. Granica za De koloa je 13,5 poena sa kvotom 1.85 u kladionici Meridianbet.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.85 u Meridianbet

Kekan je doveden kao zamena za Tajlera Dorsija i sigurno da je preveliko breme bilo na njegovim plećima. Daleko od toga da je on podbacio u dosadašnjem delu Evrolige, postiže doduše malo poena, prosečno tek nešto više od 6, ali na parketu provodi jedva 15 minuta. U prošloj utakmici iskoristio je maksimalno izostanak Saše Vezenkova, imao je mnogo više prilika da uputi loptu ka obruču rivala i na kraju je meč sa gradskim rivalom završio sa 17 poena, što je njegov ovosezonski rekord u eltnom takmičenju. Imao je još dobrih partija, poput one u Vilerbanu, ali je vidljivo da podiže formu što je Pirejcima veoma važno u momentu kada tim igra nešto slabije i kada je najbolji košarkaš povređen. Videćemo da li se Vezenkov oporavio, a mi smatramo da bi Ajzea Kenan mogao da ubaci bar sedam koševa protiv Olimpije iz Milana. Naš predlog su (+) poeni, granica je na 6,5 a koeficijent je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Žasiel Rivelo (Valensija) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u Meridianbet

Kubanski krilni centar igra odličnu svoju prvu sezonu u Evroligi. Za dvadesetak minuta u igri postiže više od 11 poena u proseku, dok hvata četiri lopte. Odlično se pozicionira pod košem, aktivan je na ofanzivnom skoku i većinu poena i daje ispod obruča. Protiv Zvezde imaće za direktne rivale Mitrovića i bentila, mada Rivero može i na peticu kada je to potrebno. Na početku sezone imao je problema sa povredom, propustio je pet mečeva u Evroligi a najbolju partiju pružio je baš u Beogradu kada je Partizanu ubacio 22 poena. Drugi najbolji meč bio mu je onaj protiv Barselone koji je Valensija takođe dobila. U prošlom kolu ubacio je 8 poena u porazu od Milana. Protiv Zvezde bi mogao da ima svoj dan, a kad je tako granica od 10,5 koševa nije prevelika. Za + poene na Rivera kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Ognjen Dobrić (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.75 u Meridianbet

Zvezda je u velikim problemima, poznato je da Kampaco nije registrovan a da su Vildoza i Ivanovič van stroja zbog povrede. Bez trojice plejmejkara sav teret organizacije igre pada na pleća Stefana Markovića, a njemu će morati da pomažu Nedović i Lazić. Sigurno je da će na Nemanju Nedovića, ali i sve boljeg Filipa Petruševa, košarkaši Valensije obratiti najveću pažnju, pa ostali spremni igrači tima iz Beograda moraju da daju svoj pun doprinos. Jedan od njih je i Ognjen Dobrić koji ove sezone igra od sjaja do očaja. Najbolji je bio protiv Virtusa sa 20 poena, dok je prošle sedmice Barsi ubacio 14, ali je promašio neke jako bitne šuteve u finišu. Do sada je u proseku postizao skoro 9 poena za 23 minuta na parketu. U Valensiji bi trebalo dosta da igra i očekujemo da bude barem dvocifren. Za (+) poene, granica je na 9,5, koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kaldionici Meridianbet iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.