Tiket dana (sreda, 11.01.2023)

Tiket dana

Danas je baš raznolika ponuda, Francuzi igraju kompletno kolo u Ligi 1, a tu su kup utakmice širom Evrope. Predložene kvote važile su na dan sastavljanja tiketa.

Troa – Marsej – 2,2+ @ 2.02 u Meridianbet

Tim iz pokrajine Šampanj dočekuje vicešampiona Francuske. Olimpik je trenutno treći na tabeli, ima 4 boda mnaje od najprijatnijeg iznenađenja Lansa, a osam od lidera Pari Sen Žermena. Ekipa iz Marseja je u seriji od četiri uzastopne pobede u Ligi 1, s tim da su dve upisali pre pauze u prvenstvu a dve po povratku na teren nakon Mundijala. Prošlog vikenda su slavili u kupu, a poslednji trijumf u prvenstvu zabeležili su u Monpeljeu. Troa je posle 17 kola na 13. mestu. Oni su sakupili 18 bodova i gotovo svi su u ovom klubu zadovoljni dosadašnjim učinkom. Prošlu sezonu je Troa završio na 15. poziciji, u dva prethodna kola remizirali su sa Nantom i slavili u Strazburu. Poraz su doživeli u kupu, pošto ih je Lil pobedio sa 2:0 i eliminisao iz najmasovnijeg takmičenja. Troa je samo jednom poražen na svom terenu ove sezone, ali je samo jednom i pobedio, dok je čak 6 puta remizirao. Bod bi im odgovarao i protiv Marseja, ali su gosti kvalitetniji i očekujemo da pobede uz bar dva gola na meču. Za 2,2+ kvota je 2.02 u kladionici Meridianbet.

Milan – Torino – 1,2+ @ 1.93 u Meridianbet

Verujmo da se fudbaleri Milana još nisu oporavili od onoga što im se dogodilo protiv Rome u nedelju. Vodio je italijanski šampion sa 2:0 do 87. minuta ali je ipak ostao bez pobede. ”Vučica” je postigla dva gola u finišu, drugi u 93. minutu i otkinula domaćinu dva boda koja ih skupo mogu koštati u borbi za Skudeto. Nešto slično se dogodilo i Interu u Monci, pa je prethodno kolo bilo po meri Napolija, lidera Serije A. Teško će Milan odbraniti Skudeto ako nastavi da prosipa bodove na ovak način. Do sada imaju samo dva poraza, a poslednji su doživeli upravo od Torina, tima sa kojim se sastaju u osmini finala Kupa Italije. Gosti imaju mnogo problema u prvenstvu, nalaze se na 10. mestu sa 23 boda, a iza sebe imaju tri uzastopna remija. Ponovo Granata neće u Evropu ali ne bi smela da ima problema oko opstanka. Navijačima je već dosadilo da se ponavljaju ovakve sezone nez imalo adrenalina. Možda je kup prilika da Torino uradi nešto što će se pamtiti ove sezone, ali ih je žreb već u osmini finala spojio sa aktuelnim šampionom. Pobednik ovog duela igraće s boljim iz okršaja Fiorentine i Sampdorije. Milan je svakako favorit i predlažemo njegovu pobedu uz bar dva gola na meču. Za 1,2+ koeficijent je 1.93 u kladionici Meridianbet.

Nea Salamina – AEK Larnaka – 2,0-3 @ 2.37 u Meridianbet

U osmini finala kiparskog kupa igra se gradski derbi Larnake. Domaća Nea Salamina dočekuje lidera prvenstva AEK. Gosti su prvo mesto preuzeli u nedelju posle poraza APOEL-a i njihovog remija sa Anortozisom. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale pre samo dvadesetak dana u prvenstvu, na istom mestu, a slavio je AEK sa 2:0. U Kupu Kipra igra se samo jedan meč, pa ćemo danas saznati ko je učesnik četvrtfinala. Nea Salamina je trenutno u prvenstvu na 8. mestu, pokušaće u preostalih šest kola da dođu makar do 6. pozicije i igraju u plej-ofu, ali čak i da ne uspeju u tome teško je očekivati da mogu imati problema u obezbeđivanju opstanka. AEK je kvalitetniji tim, to je jasno, ali je ovo kup takmičenje i svašta je moguće. Ne očekujemo goleadu, ali dvojka bi ipak trebalo da dođe. Za kombinaciju 2,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.37.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 9.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.